Cate-un Jeep, Jeep, Jeep…

Doi romani incearca in aceste zile sa atinga un obiectiv important pentru alpinismul romanesc. Alex Gavan si Andrei Nan se afla in Himalaya, unde vor incerca, in perioada 12 iunie-18 august, sa duca la bun sfarsit o expeditie al carei scop este atingerea a doua varfuri de peste 8000 de metri din Himalaya. Este vorba de Gasherbrum 1 (8068 de metri) si Gasherbrum 2 (8035 de metri), culmi aflate in partea pakistaneza a celui mai inalt masiv muntos din lume.

De ce vorbim pe Automarket despre inedita expeditie a celor doi romani? Deoarece, in cea mai mare parte a acesteia, Alex si Andrei se plimba pana la tabara de baza cu ajutorul unor Jeep-uri. Ei bine, daca va mai puneati intrebari legate de capacitatile de off-road ale modelelor americane, acestea ar trebui sa dispara in momentul in care cititi jurnalul zilnic al celor doi alpinisti si vedeti fotografiile facute in locurile uitate de lume prin care trec cu masinile.

Pentru a urmari zilnic si pas cu pas expeditia lor, aruncati un ochi pe blog-ul updatat zilnic pe care cei doi romani il tin pe site-ul Cotidianul. Merita.

Comments are closed.