Cool!

Un control rutier de rutina la Antipozi poate rezerva surprize nebanuite. Politistii din Noua Zeelanda au oprit o masina care rula cu 120 de kilometri pe ora pentru ca au observat faptul ca mainile soferului nu se aflau pe volan. De fapt, in momentul in care au oprit masina, ei au observat faptul ca mainile nu se aflau nicaieri, fiindu-i amputate conducatorului de ocazie in urma unui accident suferit acum cativa ani.

Si totusi, compatriotul politistilor a reusit sa isi conduca masina cu o dexteritate incredibila, folosindu-si dexteritatea acumulata in acesti ani. Practic, acesta isi conducea masina cu picioarele. Unul pe volan, altul la pedalier si, cu ajutorul unei cutii automate de viteze, voila!

Pus la zid de politistii carora nu le venea sa creada, neo-zeelandezul s-a comportat foarte natural spunand ca se deplaseaza astfel de ceva ani buni. Si ca, bineinteles, nu avea permis de conducere.

Contorsionistul a primit o amenda de 89 de euro si interdictia definitiva de a conduce. Si, bineinteles, acesta n-a ridicat nici un deget pentru a face apel.

Comments are closed.