Cum sa iti “rezolvi” banii de pe asigurare

Cum ati reactiona daca v-ati cumpara un ditamai SUV-ul iar a doua zi pretul benzinei ar salta dintr-o data cu vreo 50%? Cativa americani au gasit rapid solutia: si-au ars masinile pentru a scoate banii de pe asigurare.

De fapt, nu proprietarii masinii sunt cei care puneau in practica acest plan, ci un grup de oameni ai strazii angajati de un dealer auto din Cerriros, California. In schimb, dealerul le oprea o taxa de 300 de dolari proprietarilor masinii. Un flagrant al politiei a descoperit insa sursa acestui caz in momentul in care a montat camere de luat vederi in cateva masini, filmandu-l pe proprietar si pe dealer in monentul in care negociau “pretul”. Asta ca sa nu mai spuneti ca romanii reprezinta cel mai inventiv popor. Fotografia de mai jos e pe bune, chiar de la “locul faptei”.

burningcar.jpg

*********************************************

Pe de alta parte, avem rezultatele sondajului initiat pe site-ul nostru despre decizia pe care oficialii cursei de la Monaco au luat-o in “cazul Schumacher”. Parerea voastra? Schumacher a gresit in cazul caracteristic, deci trebuia sanctionat. Iar cand 64% din voi aleg aceasta varianta, nu putem decat sa concluzionam ca Schumacher a procedat incorect fata de ceilalti. De parca asta l-a oprit pe Fernando….

Un comentariu la “Cum sa iti “rezolvi” banii de pe asigurare”

  1. ionutcozma2003 spune

    super tare,frate