Din lume adunate

Seria de stiri auto dintr-o lume nebuna continua astazi cu doua intamplari pe cat de idioate, pe atat de reale.

1. Un american a construit in subsolul casei, timp de 10 ani, o replica a unui model Lamborghini pe care l-a vazut in filmul “Cannonball Run”. Dupa ce l-a terminat, omul si-a dat seama ca nu poate sa scoata masina pentru a se bucura de ea decat daca isi darama o parte din casa. Fara resentimente, a facut-o. “Am fost ca un tata care asteapta sa iasa copilul la maternitate”, a spus Ken Imhoff in momentul in care s-a urcat in masina construita de el. Probabil ca bucuria sa va dura cateva zile, pana cand vreo suspensie sudata la bec il va trimite in primul copac pe care il gaseste in zona. Oricum ar fi, noi ii uram bafta.

2. Stim ca nordicii pot sa bea fara probleme. Se pare ca acesta este un sport iubit de absolut toti locuitorii zonelor arctice si subpolare. Un barbat din Alaska a fost oprit de politie deoarece conducea o masina pe care o furase. Dupa ce si-au dat seama de faptul ca e beat crita, politistii au asistat la un potop de declaratii ale barbatului de 27 de ani, acesta sustinand ca Chevy-ul Cavalier pe care il conduce este a lui si doar al lui. Problema era ca, in acel moment, omul se afla intr-un Ford Escort.

Incheiem relatarile de la spatele locului cu vestea conform careia un barbat de 72 de ani din Massachusetts a castigat la loto. De doua ori intr-o luna. Iata, deci, ca Obama stie sa rezolve rapid problema nivelului de trai din State.

Comments are closed.