Elogiu spatiului

S-a lansat break-ul! Dupa luni intregi de poze spion, de fotografii realizate cu telefonul mascat in buzunar, de ipoteze mai mult sau mai putin oficiale si de pareri mai mult sau mai putin pozitive, Logan MCV este in fata noastra iar din octombrie cei mai nerabdatori dintre noi il pot comanda sa si-l admire in garaj.

NU E URAT! Afirm cu toata responsabilitatea ca, desi opiniile erau impartite inaintea lansarii fotografiilor oficiale, noul Logan MCV arata exact asa cum ar trebui sa arate o masina cu sapte locuri. Spatioasa, nu imensa ci proportionata, nu patratoasa, ci interesanta. Ramane problema usilor asimetrice posterioare pe care daca le-ai vedea separat intr-o fotografie ai baga mana-n foc ca nu fac parte din caroseria unui break. Chiar si asa, inginerii Dacia au incercat sa “fure” cat mai multe de la modelele Renault deja existente, astfel ca modelul Kangoo a stat la indemana tuturor pentru un studiu de design aprofundat. Este aceeasi situatie pe care o intalnim in cazul celui mai puternic motor existent in gama Logan, cel de 1.6 16v, caruia inginerii i-au coborat cifrele puterii si ale cuplului pentru a se incadra in politica de pret ajunsa religie in cazul Dacia.

Prieteni, avem o masina cu sapte locuri! Familia, rudele, amicii, vecinii, animalele de companie, bagajele vor intra cu totii in habitaclul imens al noii versiuni Logan. Pentru ca asta cerem, asta ni se da. ceva imi spune ca de acum hotelurile de pe litoral se vor goli si se vor inmulti exemplarele Logan MCV pe langa plaja, pe post de corturi.

Pentru mai multe informatii de atmosfera si despre reactiile celor aflati la Paris va va vorbi mai tarziu, pe Blog, Dragos Baltateanu. pana atunci, admirati fotografiile.

P.S. Am fost primii care v-au oferit imaginile noului Logan Break. iar faptul ca foarte multi dintre voi au intrat pe acest site sa le vada reprezinta singurul cadou pe care il doream. Si se mai poate!…

4 comentarii la “Elogiu spatiului”

  1. kmi spune

    arata binisor!!

    DAR e masina romaneasca fratilor!!! ROMANEASCA!!!

    cred ca stim cu totii ce inseamna asta!!!

  2. xoxo spune

    Asta inseamna ca romanul are de unde sa-si aleaga in loc sa cumpere un SH cu 300k km in bord modificat la 99k.

  3. toader spune

    TOT DACIE ESTE PLINA DE BALKANISM IN FIABILITATE

  4. robert spune

    pentru kmi, care plin de patriotism subliniaza ca este o masina romaneasca.
    Eu posed o astfel de masina romaneasca de serviciu, varianta sedan, de paste 2 ani, timp in care am parcurs aproape 100k, fara sa schimb nici macar un bec (doar reviziile facute la timp). Merge la fel ca in prima zi.