Fara cuvinte

Volvo nu exista doar pentru ca vinde masini sigure. Intre alte evenimente pe care le organizeaza sau sponsorizeaza se numara si Volvo Ocean Race, o competitie nautica in care opt echipe navigheaza intr-o competitie intre ambarcatiuni in jurul Globului.

37.000 de mile marine impartite in 10 etape. Aceasta este provocarea la care raspund iahturile Volvo care masoara doar 21.5 metri in lungime, ghidate si pregatite de echipe formate din 11 membri. In acest moment, ambarcatiunile se afla in a saptea etapa, fiind undeva in Oceanul Atlantic, in drum spre Galway, Irlanda. Competitia se va incheia in iunie, in Sankt Petersburg.

Va las in compania unor imagini care spun de o mie de ori mai multe decat toate cuvintele tuturor limbilor lumii. Acestea sunt realizate de Oskar Kihlborg, fotograful oficial al echipei Ericsson Racing, cel care are 15 ani de experienta in fotografie nautica.

Mai multe imagini (31 in total) puteti admira AICI.

3 comentarii la “Fara cuvinte”

  1. cineva spune

    foarte adevarat , eu cel putin am ramas impresionat de fiabilitatea masinilor volvo , am ramas putin in urma cu stirile si nu mai stiu nimic despre noul s60 , e vreo posibilitate sa iasa modelul pe piata? , si cat de mult va semana cu prototipul? , prototipul xc 60 nu mi-a placut prea mult , dar cand am vazut masina pe strada m-a impresionat mult de tot , la s 60 sper sa nu se intample invers :) . Despre poze pot sa zic ,doar superbe , ca la barci nu ma pricep deloc

  2. Mircea Mester spune

    Conceptul S60 sta la baza versiunii de serie a noii generatii S60. Trebuie doar sa astepti putin :)

  3. prudentul spune

    În loc să sponsorizeze curse de bărci Volvo ar face bine să-şi reînoiască gama de modele, care bălteşte de ani buni. Pentru mine e o enigmă cum de supravieţuieşte firma asta. Dacă scot din ecuaţie seriile V şi XC (potrivite “când o iei pe arătură”), rămânem doar cu eternele S40, S60, S80, cu caraghiosul C30 şi coupeul C70, care e decapotabil sau cu acoperiş rigid escamotabil. Alo, Volvo, Europa n-are clima sudului Californiei, să mergem toată ziua cu zulufii-n vânt! Aţi săvârşit crima de neiertat să scoateţi din fabricaţie coupeul de primă generaţie şi l-aţi înlocuit cu o maşină pentru domnişoare simandicoase. Respect pentru calitate şi securitate, dar nu e suficient. Am trecut la Audi, care are – şi el – rafinament şi eleganţă, dar care are o gamă de modele de nici nu pot s-o ţin minte pe toată. De la cele mai cuminţi până la cele mai turbate.