Istoria Top Gear

Nu sunt neaparat fanul celor de la Top Gear – vorbim de emisiune aici – insa atunci cand prind cateva bucati de show sau editii trimise de matusa din America prin internet ii urmaresc pe cei trei prezentatori cu deosebit respect pentru ceea ce fac acolo. Sunt, mai degraba, un admirator al oamenilor Clarkson, May si Hammond decat un admirator al personajelor pe care ei le joaca in show-ul BBC.

I-am auzit pe multi spunand ca cei trei sunt niste idioti si ca emisiunea e rezultatul direct al actiunii lor. Si mai multi spun ca emisiunea e geniala si ca cei trei baieti din fruntea acesteia reusesc sa o faca asa prin felul lor de-a fi. Nimeni nu are dreptate. Sau toti au dreptate, depinde cum o luati. Oricum ar fi, luati-va cinci minute din viata si cititi un material extrem de interesant pe care Guardian l-a publicat astazi si in care este expusa intreaga istorie Top Gear. Veti afla care au fost ideile care au stat la baza show-ului britanic si cum au intrat in echipa cei trei prezentatori care intre timp au devenit unele dintre cele mai cunoscute vedete TV din lume. O sa va schimbati parerea despre ei. In bine.

9 comentarii la “Istoria Top Gear”

  1. Adrian V spune

    Mircea, sunt abonat Top Gear Romania, si tocmai ce am primit un mail in care sunt anuntat ca emisiunea filmata la noi in tara se va desfasura p 15 noiembrie. e buna de-o stire ? :) )

  2. RADCARGT08 spune

    Eu am scos dp net cateva emisiuni sezonul 08-09sant super Au cle mai tari si ravnite job-uri;))

  3. mad79 spune

    duminica 15 noiembrie,ora 23(Romania)emisiunea Topgear filmata in Romania pe BBC2.
    ps.pot sa pun si o adresa pe care se poate vedea?

  4. tds spune

    http://transmission.blogs.topgear.com/2009/11/12/top-gear-is-back/

    daca mai vreti confirmare ca episodul de pe 15 noiembrie include si segmentul filmat in romanica, vedeti poza de la filmarile din studio pentru primul episod din seria 14

  5. Mircea spune

    @mad79

    Poti, de ce nu? :)

  6. mad79 spune

    m-am gandit sa nu primesc ban sau altya avertizare:)
    http://www.viewtv.co.uk/,e adresa

  7. mad79 spune

    a fost sublim reportajul de pe transfacarasan,cine nu l-a vazut a avut ce regreta!

  8. ally_great spune

    Right Mad! A fost superb, minunat, totul a fost la superlativ. Avem o tara frumoasa pe care, din pacate, nu stim sa o pretuim la adevarata valoare. Poate se va gasi emisiunea pe torente, dar transminiunea live de pe BBC a fost de vis!

  9. IceCub spune

    mad79, sa-ti de D-zeu sanatate pentru adresa aia :)