Motive

Una mica pentru cei care se intreaba de ce Automarket isi rezerva dreptul de a sterge unele comentarii. Sau “cenzuram” comentariile, asa cum se lanseaza unii in afirmatii fara sa cunoasca semantica termenului. Voila, idiotenie concentrata. Poluare pe metru patrat.

Untitled-1

Etichete: /

10 comentarii la “Motive”

  1. biborteni spune

    lasa Mestere, ai sters matale si comentarii in care ti se spunea ca ai gafat, lucru valabil si pentru restul colegilor tai. Sau cand scriati informatii incorente, si erati trasi de urechi, imediat le stergeati. Asta e.

  2. Mircea Mester spune

    Mersul uman al lucrurilor e simplu: sesizare – corectura – multumire. Dupa care se sterg toate comentariile legate de corecturi, pentru a le da celorlalti ocazia de a discuta la subiect.

    Nu cred ca vrea nimeni sa citeasca carnati de text in care cineva explica – pe buna dreptate uneori – de ce o virgula trebuie sa existe sau nu intr-o fraza. Multumirile redactiei sunt incluse in pachet.

    Crezi ca ego-ul celor care corecteaza este satisfacut complet daca isi vad comentariile in varful listei? Nu cred. Cei care corecteaza cu buna credinta – si sunt multi de genul asta, le multumim tuturor – n-o fac pentru a se automultumi pe ei insisi.

    Nu s-au sters comentarii on topic. Never.

  3. Andrei spune

    Mircea recunosc ca eu am postat comentariile! Efectiv am facut acest lucru ca sa ma stimulez putin postariile pe site.Nu am vrut sa fac rau, te rog sa ma crezi.S-ar putea ca grila ta de corectare/stergere a comentariilor sa fie un pic prea rigida.Sincer imi esti simpatic si sunt ferm convins ca tu vei intelege de ce am postat atatea comentarii.Eu sincer daca eram in locul tau,teceam cu vederea.

  4. Andrei spune

    @biborteni are dreptate! Au fost momente in care stergeti mesajele care nu va convin! Asta intradevar este cenzura!

  5. Andrei spune

    O chestie unde am gasit o greseala.
    In articol spune ca Walter a desenat modelul Alfa 159.Incorect! Alfa 159 a fost desenat de Giugiaro

    Vezi linkul–http://www.automarket.ro/stiri/seful-de-design-vw-nu-dorm-noaptea-cand-ma-gandesc-la-noul-golf-7-24859.html

    Probabil ca deja ai corectat.Acum imi stegi mesajul ca te-am corectat?

  6. Mircea Mester spune

    @Andrei

    Corect, e 156. My mistake. Dar ar trebui sa te calmezi, stresul duce la complicatii. Puteai sa concentrezi toate comentariile de masi sus intr-unul singur.

  7. Andrei spune

    O ultima chestie m-ai lasa si tu de la tine in unele momente, ca altfel ar fii ca pe vremea lui Ceasca.

  8. Semtex spune

    Ma lasi cu vrajala Mestere, ca mi-ai sters dreptul la repilca si atunci cand comentariul meu nu continea invective. Mi le-ai sters doar pentru ca era o opinie diferita de a altora.

  9. Mircea Mester spune

    Criticile constructive vor fi intotdeauna primite cu bratele deschise. Abordarile de genul “ma lasi cu vrajala” sunt binevenite in curtea fiecaruia, separat. In a noastra nu.

  10. illy spune

    eu as zice ca sunt mult mai multe care trebuie sterse , sunt niste useri pe aici care ar trebui interzisi total , eu sincer cateodata nu stiu cum de ii suportati , la unii e clara intentia de a insulta si de a provoca , puteti sa-mi aratati o stire unde toate coment-urile sunt la subiect? , probabil sunt , dar procentajul e foarte mic , incet incet o sa va transformati in AutOTVmarket , eu sincer am speranta ca nu , dar cum zicea alt Mircea , traim in Romania…