Oglinda, oglinjoara…

Dacia 1300 se afla printre cele mai urate masini produse vreodata in Europa. Este concluiza la care a ajuns unul dintre cei mai apreciati bloggeri de pe internet.

Modelul romanesc este coleg de lista cu senzationalele Zaporozhets, Velorex, Moskvich, Yugo 45, Trabant, IZH, Fiat 125 PZ, Skoda Estelle si FSO Polonez.

Pentru a vedea cate o scurta descriere si fotografia fiecaruia, cititi AICI unul dintre cele mai interesante posturi Crazylinks.

5 comentarii la “Oglinda, oglinjoara…”

  1. radu ionescu spune

    misto lista, se vede ca a facut ceva research – dar “unul dintre cei mai apreciati bloggeri de pe internet”?!

  2. Mircea Mester spune

    …de catre mine :P

  3. Ion Pirvu spune

    Probabil ca respectivul nu a vazut niciodata Dacia 1310 Sport(initial se numea Brasovia…),pe care eu o consider de departe cea mai urata masina din lume construita vreodata!

  4. MACK spune

    Nu sunt un fan al Dacia,dar dacia cind a aparut pe piata,a fost nominalizata la best car of year,si daca nu era peugeotul 304 cu un desing soc ar fi reusit chiar sa fie pe primul loc.Si sa compari Dacia ,care a fost proiectata de Gordini si o echipa de specialisti ai firmei Renault,la cele mai inalte standarde (de atunci)cu rebutirle industriei constructoare a Europei de Est este cale lunga.Parerea mea!

  5. Gigel spune

    Noroc ca au ales o Dacie k lumea. Daca alegeau Dacia mea sigur era prima in top ca “frumusete”.