Onan

Trebuie sa cititi si sa vedeti asta. E un subiect care sta pe limba multora, insa de care nu s-a apucat nimeni. Scris de prietenul meu, Dan Besliu.

La noi, saloanele auto – de orice fel ar fi ele – sunt un fel de prelungire falica a balelor pe care animalele frustrate de robinetii riginiti de acasa le arunca pe pereti de fiecare data cand vad sani sau chiloti intranzi intr-un dos de femeie. La ei, saloanele auto inseamna expozitii auto cu prelungiri feminine gratioase si deloc ofuscate de faptul ca cineva le plateste ca sa stea planton.

Astea-s diferentele mele. Diferentele lui Dan sunt in articolul scris de el.

2 comentarii la “Onan”

  1. mowgli spune

    foarte frumos articol, la fel ca oricare articol freelancer.am cateva albume freelancer si baietii sunt cu adevarat maestri in ceea ce fac, iar daca pe mine ma incomodeaza obsedatii astia, imi inchipui ce enervanti sunt pentru un fotograf profesionist si cat se poate crucii acesta.am fost si eu la cateva saloane, si fenomenul ia amploare de la an la an.ar trebui scoase animatoarele alea si bagate in filme erotice, strip joint-uri sau in cel mai bun caz pe catwalk sau reviste, astfel putem evita toti frustratii veniti acolo pentru o viitoare partida de sex imaginar.pe bune, gagicele nu isi au rostu.sunt oameni, putini ce-i drept, care vor sa vada masinile.nu o data am patit sa vreau sa admir un subaru frumos si sa nu o pot face din cauza ca in fata masinii se craceau 3 aratari, pozate de 15 cretini.daca stau bine si ma gandesc, nici nu inteleg ce e asa de interesant la un manechin care se scurge pe capota?se inghesuie toti de parca gagica ofera un blow job pentru cel care o pozeaza mai frumos si mai mult.taurii astia in calduri ar trebui sa aiba un blow-off valve montat intre testicole si penis pentru a elibera presiunea, poate asa s-ar mai calma.

    onan barbarul.tare asta.astia sunt aceeasi tipi care fluiera si claxoneaza dupa orice tipa fara nici un rost.oricum nu obtin nimic.atunci de ce sa nu pot admira un manechin pe roti in liniste?
    ce bine ca nu is femeie, altfel ma trezeam ca ma lipeste un pusti de 15 ani de un bmw si ma pozeaza ca pe un O.Z.N. in Roswell.

  2. sile nentu spune

    Balet lingvistic semidoct. Cine era Onan? Besliu cumva? Prietenul tau Besliu?