Prima zi la Paris

Astazi incepe nebunia de la Paris. Desi prima zi de presa oficiala este maine, Automarket a ajuns deja in capitala Frantei, se pregateste de cel mai important eveniment de acest tip din aceasta toamna si va va prezenta live intreaga desfasurare a evenimentelor de acolo.

Bogdan Mirica si Robert Gherghe se afla deja la cateva sute de metri de Porte de Versailles, acolo unde cei doi redactori Automarket au “repatriat”, asa cum le place lor sa spuna, Citroen C4 Picasso. Adica modelul pe care il testam intr-un road trip de senzatie.

Parisul va fi prezentat cu premierele sale in sectiunea speciala dedicata evenimentului, accesabila implicit de pe prima pagina Automarket, urmand ca aici, pe blog, sa gasiti elemente de atmosfera, amuzante sau nu, de la locul faptei.

Revenim diseara, cand vom participa in corpore la evenimentul prin care Grupul Volkswagen isi va prezenta toata gama de noutati de la Salon. Aici vom vedea din nou noul Golf, vom vedea ce vraji a mai facut Bugatti, vom admira Seat Exeo, berlina medie a spaniolilor, vom face cunostinta cu faceliftului lui Skoda Octavia si, evident, vom vedea una dintre cele mai asteptate aparitii de la Paris: Lamborghini Estoque, berlina de lux a italienilor.

Suntem doi la Paris, vom fi trei. Avionul decoleaza imediat, asa ca deocamdata va las cu stirile zilei.

Mai sunt 10 ore… si timpul trece repede.

Un comentariu la “Prima zi la Paris”

  1. eu spune

    mureati daca mergeati cu masina si dumneavoastra??? sau….nu ne mai suportam decat cu avionul Domnu… Meshter! zburati cu Alitalia cumva??? sau mai bine, ramaneti acasa si lasati baietii aia sa-si faca treaba cum trebuie!