Q&A

Am si eu o mica intrebare.

Poate sa imi spuna cineva de ce un sofer de Dacie albastra de pe care vopseaua cade ca de pe Gara de Nord in timp de inundatie si pe firmamentul careia rugina sta agatata ca liliacul pe parul blond poate sa ridice mana prin geam si poate sa aiba impresia ca are prioritate desi iese de pe o poteca de padure direct in bulevardul cu sase benzi?

8 comentarii la “Q&A”

  1. Robert Popa spune

    Cu certitudine acesta era manelist!

  2. Alex spune

    N-are dar poate se acomodeaza ca tocmai a avansat de la caruta la masina.

  3. eduard spune

    it is a secret. la mine era rosie si din 74

  4. Kap spune

    Razbunare?O fi citit cit te incurca Daciile la drumuri de 3-400 km si poate are un var suparat cu break din ‘70 in care salasluiesc frecvent 5-6 persoane si te-a asteptat la cotitura :)

  5. dan spune

    he,he,he,poate i-a fost retrocedat teren pe sosea?…sau i-a cumparat cineva sosea!…

  6. Mircea Mester spune

    :)

    Apropo, am mai facut drumul de care va vorbeam si in care erau personaje niste Dacii si nu le-am mai vazut. Asta s-a intamplat insa pentru ca am introdus in ecuatie o necunoscuta noua: noaptea.

    Asadar, noaptea Daciile zboara sus si nu se vad pe sosele.

  7. alex spune

    #
    Comment by Robert Popa — 19 Martie 2008 @ 20:15

    Cu certitudine acesta era manelist!

    eu am si logan si passat si nu ascult manele, exista si indieni si romani in BMW X5 ( ca asta e hot si opulent acum) care asculta manele. Manele asculta oamenii care cred ca sala dalles e sala de fitness si fac ture pe Magheru.

  8. draman spune

    Nu va mai suparati si dati “prioritate de prost” asa cum dati si prioritate de taximetrist si de camion. Va asigur ca este mai bine pt ca astia au mintea odihnita…