Rally Show

Ce naiba ne mai vara pe gat astia de la Automarket cu Rally Show de la Sibiu? ce competitie o fi si asta? Iar astia de la raliuri de care n-a auzit nimeni?

Unii gandesc astfel. Stim asta. Ce nu stiu acesti “unii” este faptul ca o versiune romaneasca a celebrei Curse a Campionilor (in versiunea internationala vor participa in acest an de la Michael Schumacher la Sebastien Loeb) vine cum nu se poate mai bine. Dupa ce ne-am delectat cu performantele interne ale lui Dan Girtofan, campionul pe 2007 a Campionatului de Raliuri al Romaniei, dupa ce l-am vazut pe Claudiu David la munca prin indepartata Japonie, dupa ce ne uitam in continuare la Mihai Leu ca la fostul boxer ajuns la volan, este cazul sa ridicam putin ochii si sa ii vedem pe toti acesti piloti intr-un show de zile mari care amesteca hobby-ul, distractia si pasiunea. la Sibiu, in aceasta sambata.

Daca nu puteti veni in Capitala Europeana a Culturii, noi vom fi acolo si va vom oferi live tot ce se intampla la Sibiu. Cu fotografii de la fata locului, cu interviuri si cu clasamente.

Pana sambata, ramaneti cu noi pentru a vedea cum merg pregatirile pentru competitie. Cei mai tari piloti romani de raliu se intalnesc la Sibiu si nu puteam lipsi de acolo!

Comments are closed.