Recompensa de dimineata

Ok, te trezesti cu noaptea-n cap, la ora 6, ca sa vezi calificarile Marelui Premiu al Australiei. Ok, iti place Formula 1 si de asta vrei sa iti vezi pilotul preferat in actiune la o ora la care altii se intorc pe partea cealalta si se pregatesc pentru a doua jumatate a somnului.

Insa in momentul in care Miki ne spune, urmarind grafica sesiunii de calificari ca Montoya (prescurtat MOY in grafica) se afla printre ultimii cand de fapt acolo e vorba de Monteiro (MON), avem o mare problema. Cam de cati ani mai aveti nevoie sa mai comentati, domnule Alexandrescu, pentru a recunoaste macar pilotii?

Cam de cate curse aveti nevoie pentru a evita expresii de genul “Iata o masina a celor de la Red Bull!…Ba nu, este un monopost Toro Rosso, insa de fapt este tot Red Bull, pentru ca e acelasi lucru, pana la urma”. Nu, domnule Alexandrescu, NU este acelasi lucru. La fel cum Fernando Alonso si Giancarlo Fisichella nu sunt acelasi pilot, desi ambii au in grija o masina Renault.

Sau ati vrut sa ne faceti o surpriza, pacalindu-ne de 1 aprilie? Din pacate pentru noi, 1 aprilie vine cam de 18 ori pe an, ba chiar de 36 de ori, daca socotim si calificarile.

Mai scutiti-ne, domnule Alexandrescu!

Comments are closed.