SIAF

Salonul International Auto al Frustratilor continua. Iata ultimele stiri, pe scurt.

La standul Ssangyong, manerul metalic al unui schimbator de viteze (cutie automata) a fost rupt efectiv. Daca incerc sa rup teava celui din masina mea, dupa vreo trei ore il indoi putin si atat. Felicitam pe aceasta cale echipa de mecanici in vizita la Salon pentru daruirea si priceperea de care au dat dovada.

La standul BMW, intr-unul dintre buzunarele interioare ale portierei unei masini a fost gasita branza indesata. Spionii nostri ne-au declarat ca branza a venit, evident, direct din fabrica din Munchen in care a fost fabricata masina, muncitorii care au mancat ceapa cu branza si sticks-uri uitand ambalajele inauntru. BMW si-a cerut scuze oficial.

La standul Citroen, scunul din piele al unui C2 a fost agatat de doua unghii ale tot atator degete paralele. Explicatia oficiala a vizitatorilor prezenti la standul francezilor: arcurile din salteaua scaunului au iesit si i-au luat pe nepregatite pe toti.

Ultima ora: la standul Audi, un nea pe la 45 de ani statea in fata lui R8 si se intreba retoric: “Ia uite unde are masina asta motorul! In spate! Cum s-o conduce?”. Era, evident, vreun inginer al unei firme concurente care incerca sa isi dea seama de modul de functionare a sistemului FSI si se ascundea in spatele unor intrebari puerile pentru a nu fi observat. 

In rest, noi, romanii, suntem imaculati, curati, logici si apreciem un Salon asa cum trebuie. Doar ca strainii astia nu ne vor si nimeni nu stie inca de ce, idioti cu diploma care este ei.

3 comentarii la “SIAF”

  1. bogdan spune

    super tare ; am citit si articolul despre siab si ce sa intamplat in ziua presei (banuiesc ca nu ai fost printre acei tarani ordinari) si am ramas uimit cum unii care cica impun respect se bucura si al un pix de 5 bani
    astia sunt oamenii care isi merita soarta si merita sa traiasca in tara asta de cacat.
    In rest sa auzim de bine.

  2. Camyk spune

    As avea ceva de adaugat… am trecut pe la standul Alfa Romeo… si surpriza… standul se numeste, de fapt, “ALF ROMEO” !!! (sau cel putin asa au scris mandru cei care s-au ocupat de amenajarea decorului!) ;)

  3. Alina spune

    Curat-murdar. Stii cum suntem noi mai Mircea?
    Apasam ”Eminescu” mode, si regasim sinele nostru public, modul in care ne place sa ne prezentam in exterior. Imaginea pe care am vrea sa o reflecte oglinda alteritatii.
    Apasam ”Caragiale” mode, care este sinele nostru privat. Felul in care ne comportam cand suntem singuri sau cand suntem intre noi – ai nostri. De aceea nu se simte o nevoie acuta sa-l mitizam pe Caragiale. El este secretul nostru personal, scheletul din dulap. Iar rufele murdare se spala intotdeauna in familie.

    Grija