Suntem la Geneva!

Automarket a ajuns, la invitatia Dacia, la Salonul Auto de la Geneva, acolo unde in aceasta dimineata va incepe cel mai important si, mai ales, cel mai complet eveniment auto al anului 2009. Standurile marcilor vor fi pline cu cel putin o premiera mondiala, astfel ca vom avea ce sa vedem.

Cea mai importanta pentru noi va fi, probabil, cea de la standul Dacia, acolo unde constructorul roman va prezenta conceptul Duster. Un prototip primit cu bratele deschise de toti, cu linii futuriste care daca vor ajunge pe modelele viitoare lumineaza brusc gama Dacia.

Printre celelalte noutati majore de la Geneva se numara Renault Clio facelit, noul VW Polo, noul Skoda Yeti, Opel Ampera, BMW Seria 5 GT Concept sau Mercedes E-Klasse Coupe. Sa-mi fie iertata vreo omisiune extrem de importanta, ma revansez maine la locul faptei.

Automarket e la Geneva si aduce Salonul pe calculatorul fiecaruia dintre dumneavoastra. Intr-o legatura permanenta Bucuresti-Geneva, redactorii nostri va vor tine la curent cu tot ce e important in industrie in aceste doua zile in ritm maxim.

Sa inceapa show-ul!

Etichete:

6 comentarii la “Suntem la Geneva!”

  1. Drepteanu' spune

    Sa nu uiti de Seat Leon facelift, te rog :)

  2. faliment spune

    Daca sunteti acolo la invitatia Dacia inseamna ca nu va este greu sa ne aratati si niste poze cu vestitul concept Dacia Coupe despre care ne-ati tot prostit pe aici.

  3. marius spune

    cu ce masina ati ajuns acolo ? :D

  4. DavE spune

    cu boeing :)

  5. bogdan spune

    “Un prototip primit cu bratele deschise de toti”…..mai putin de romani… care cred ca e naspa

  6. Cosmeniuc spune

    Re all…am si eu o intrebare …cand va aparea pe piata Dacia Duster?:) …Ast un raspuns !:)