Swiss

Ca sa va dati seama ce inseamna un salon auto adevarat, mutati canalul pe site-ul oficial al Salonului de la Geneva.

O sa spuneti: “Bai desteptule, Geneva incepe in 4 martie!”. Corect. Doar ca spre deosebire de romanii care vopseau cioara in mijlocul primei zile in corturile de la Otopeni la SIAB, elvetienii au pus doua webcam-uri in Palexpo (ditamai hala in care va are loc anual evenimentul din Geneva) care transmit live tot ce misca pe acolo.

Si suntem in 14 februarie. pariu ca la o saptamana inainte de salon elvetienii pot pleca in concediu, ca totul e aranjat si gata de party?

Webcam-urile pot fi urmarite AICI (nu e nimic spectaculos, dar parca si in reluare elvetienii se misca mai repede decat ai nostri in FFWD).

2 comentarii la “Swiss”

  1. george spune

    Ah ce-mi place cand se compara salamul de biscuiti cu pralinele belgiene, sunca presata cu pastrama de urs, brifcoru` cu vinul frantuzesc de 30 de ani fermentat in butoi de stejar, Loganul cu Mercedesul SLR, soferii de autobuz de pe linie preoraseneasca cu pilotii de F 1, telecolorul cu plasma, etc.
    Sa nu uitam niste amanunte deloc lipsite de importanta. Geneva, Detroit, Paris, Frankfurt, Tokio, etc. sunt saloane care se organizeaza de `jde ani in locatii stabile si perfect adaptate cerintelor. Ceea ce inseamna ca totul merge ca uns si sunt rutinati in chestia asta. Iar saloanele mai sus mentionate au importanta strategica motiv pentru care se organizeaza cu alte fonduri…

  2. prudentul spune

    Om avea noi, ca popor, unele calităţi, dar din păcate la capitolul Organizare nu stăm deloc bine.