Statele Unite

Marti, 12 Martie | Modele noi

Fiat lansează două ediții speciale pentru 500e, exclusive în Statele Unite

Fiat a lansat două ediții speciale pentru versiunea electrică a lui 500. Noile ediții sunt disponibile exclusiv pe piața din Statele Unite.
Luni, 15 Ianuarie | Economic

Vânzări record de mașini electrice în SUA: 1.2 milioane de vehicule electrice, vândute în 2023

În 2023 au fost vândute 1.2 milioane de mașini electrice pe piața din Statele Unite. Acesta este un nou record pentru acest segment, care este preconizat să crească și mai mult în 2024.
Marti, 16 Mai 2023 | Siguranta

General Motors recheamă aproape un milion de SUV-uri în Statele Unite din cauza airbag-urilor defecte

Gigantul american General Motors a fost nevoit să inițieze o campanie de rechemare pentru mai multe SUV-uri vândute în Statele Unite. Problema constă într-o defecțiune a unor componente ale airbag-urilor, iar campania vizează aproape un milion de exemplare.
Vineri, 24 Februarie 2023 | Industrie

Toyota va construi mașini electrice în Statele Unite din 2025

Potrivit celor mai noi informații, constructorul japonez dorește să construiască mașini electrice în Statele Unite începând din vara lui 2025. Acest lucru face parte din noul plan al mărcii nipone de a se concentra mai mult pe o viitoare gamă de modele electrice.
Vineri, 17 Februarie 2023 | Economic

Tesla e cea mai vândută marcă premium în Statele Unite. A depășit BMW în 2022

Potrivit datelor oficiale, Tesla a devenit cea mai bine vândută marcă premium pe piața din Statele Unite în 2022. Compania lui Elon Musk a reușit să-i depășească pe rivalii de la BMW și a reușit să vândă aproape jumătate de milion de mașini în această țară.
Miercuri, 15 Februarie 2023 | Industrie

BMW a fost cea mai căutată marcă premium în Statele Unite, în 2022

Potrivit unui studiu nou, BMW a fost cea mai căutată marcă premium pe piața din Statele Unite în ultimul trimestru din 2022. Bavarezii s-au plasat în fața japonezilor de la Lexus, în timp ce interesul pentru Tesla a scăzut dramatic.
Joi, 05 Ianuarie 2023 | Economic

General Motors depășește Toyota și redevine cel mai mare constructor în Statele Unite

General Motors a devenit cel mai bine vândut constructor în Statele Unite, în 2022. Gigantul american a vândut peste 2.2 milioane de mașini în această țară și a reușit să-i depășească pe japonezii de la Toyota.
Miercuri, 14 Decembrie 2022 | Tehnologie

Uber va avea taxiuri autonome în Statele Unite

Compania de ride-sharing Uber și-a lansat propriul serviciu cu taxiuri autonome în Statele Unite. Noul serviciu va funcționa în colaborare cu firma Motional, cu un contract valabil pentru următorii 10 ani.
Marti, 29 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Ford Mustang Mach-E nu mai este pe lista celor mai bune modele noi în Statele Unite

Potrivit unui nou raport întocmit de publicația Consumer Reports, Ford Mustang Mach-E nu se mai află pe lista modelelor recomandate în Statele Unite. Crossover-ul electric ocupase anterior prima poziție în clasamentul celor mai bune mașini din 2022.
Luni, 22 August 2022 | Modele noi

Ediție specială Range Rover SV Carmel Edition: disponibilă în doar 17 exemplare

Land Rover a lansat o nouă ediție specială pentru Range Rover SV, numită Carmel Edition. Noul model aduce o nuanță de bronz exclusivă, precum și alte elemente specifice. Noul model va fi produs în doar 17 exemplare și costă 345.000 de dolari.
Miercuri, 17 August 2022 | Economic

Tesla, cea mai bine vândută marcă premium în Statele Unite, în primele 6 luni

Tesla a fost cea mai bine vândută marcă premium pe piața din Statele Unite, în primele 6 luni. Constructorul american a vândut aproape 230.000 de mașini noi și este la mare distanță față de rivalii BMW, Lexus, Mercedes-Benz și Audi.
Vineri, 08 Iulie 2022 | Modele noi

Noul Audi RS7 Exclusive Edition: vor fi produse doar 23 de exemplare

Audi a lansat o ediție specială pentru modelul de performanță RS7, numită Exclusive Edition. Noul model aduce o vopsea neagră specială, precum și mai multe elemente din fibră de carbon. Doar 23 de exemplare vor fi produse.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 25 Mai 2022 | Industrie

Stellantis și Samsung vor investi 2.3 miliarde de euro în dezvoltarea unei fabrici de baterii

Grupul Stellantis și Samsung SDI, divizia producătoare de baterii a gigantului sud-coreean, vor investi împreună 2.3 miliarde de euro în dezvoltarea și deschiderea unei noi fabrici de baterii din Statele Unite. Uzina din statul Indiana își va începe activitatea în 2025.
Miercuri, 25 Mai 2022 | Economic

Tesla a fost cea mai bine vândută marcă premium în Statele Unite, în primul trimestru

Potrivit unui raport realizat de Experian, Tesla a fost cea mai bine vândută marcă premium în Statele Unite, în primul trimestru din 2022. Astfel, compania lui Elon Musk a reușit să depășească nume consacrate ca BMW, Lexus și Mercedes-Benz pe această piață, cu aproape 114.000 de mașini vândute.
Vineri, 06 August 2021 | Industrie

SUA: Președintele Biden a semnat decretul care prevede că 50% din mașinile vândute în 2030 vor fi electrice

Preşedintele SUA, Joe Biden, a făcut un pas spre îndeplinirea obiectivului său de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră, cu un decret care prevede ca jumătate din toate noile vehicule vândute în 2030 să fie electrice, o decizie care are sprijinul marilor producători auto americani şi străini.
Marti, 26 Ianuarie 2021 | Masini electrice si hibride

Marea electrificare în SUA: președintele Biden vrea să înlocuiască flota guvernului cu 650.000 de electrice

Noul Președinte al Statelor Unite, Joe Biden, a anunțat că întreaga flotă de mașini a guvernului și administrației va fi înlocuită cu mașini 100% electrice. În prezent, angajații folosesc 650.000 de vehicule, dintre care doar 3.200 sunt electrice.
Vineri, 14 August 2020 | Industrie

Acord în SUA: Daimler va plăti despăgubiri de 3 miliarde de dolari pentru că a manipulat emisiile diesel pe 250.000 de mașini

Daimler va plăti despăgubiri în valoare totală de 3 miliarde de dolari în Statele Unite, după ce compania a fost investigată pentru manipularea emisiilor diesel în cazul a 250.000 de mașini. Nemții au ajuns la acorduri cu autoritățile și clienții pentru ca dosarul să fie închis.
Vineri, 20 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Tesla va închide temporar fabrica din Statele Unite: producția va fi suspendată începând din 24 martie

Tesla a anunțat că va închide temporar fabrica din Statele Unite, iar producția va fi suspendată începând cu data de 24 martie, din cauza pandemiei de coronavirus.
Duminica, 03 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Bottas a câștigat cursa din Statele Unite! Hamilton a devenit campion mondial pentru a șasea oară

Valtteri Bottas a câștigat Marele Premiu al Statelor Unite, în timp ce Lewis Hamilton a devenit matematic campion mondial pentru a șasea oară cu două curse înainte de finalul sezonului.
Joi, 31 Octombrie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Statelor Unite: Hamilton vrea să câștige titlul mondial cu o victorie

Lewis Hamilton își propune să devină matematic campion mondial cu o victorie în cursă din Statele Unite, însă rivalii de la Ferrari promit că vor opune rezistență.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Hyundai, Fiat, Honda, Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru