C-Klasse

Sambata, 08 Ianuarie 2011 | Modele noi

Mercedes va deschide lista de comenzi pentru C-Klasse facelift pe 10 ianuarie

Mercedes C-Klasse facelift va debuta pe 9 ianuarie la Detroit, iar la o zi după acest eveniment, oficialii constructorului din Stuttgart vor deschide lista de comenzi pentru noul model de clasă medie.
Luni, 03 Ianuarie 2011 | Modele noi

Mercedes-Benz C-Klasse Estate - galerie foto completă

Mercedes-Benz a dezvăluit galeria foto completă a lui C-Klasse Estate în versiunea facelift. Modelul va debuta pe piaţă în această primăvară, alături de versiunea berlină a lui C-Klasse facelift.
Miercuri, 22 Decembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Mercedes-Benz C-Klasse a primit un facelift

Mercedes-Benz a dezvăluit astăzi galeria foto oficială a lui C-Klasse facelift. Aşa cum anticipam din fotografiile spion, modelul a primit mici modificări estetice la exterior şi un interior îmbunătăţit.
Duminica, 21 Noiembrie 2010 | General

AMG: "Este posibil să dăm naştere unor modele mai mici decât C-Klasse"

Ola Kaellenius, şeful diviziei AMG, ne-a dezvăluit o parte din planurile de viitor ale companiei pe care o conduce. Cea mai importantă veste adusă de oficialul germanilor o constituie creearea unor versiuni AMG ale lui A-Klasse şi B-Klasse în următorii ani.
Sambata, 20 Noiembrie 2010 | Modele noi

Mercedes GLK BlueTEC diesel vine în 2012

Oficialii Mercedes au anunţat că începând cu 2012 vor introduce în SUA versiunea BlueTEC a lui GLK.
Marti, 16 Noiembrie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Mercedes C-Klasse facelift se pregăteşte de lansare

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, fotografii spion noi cu Mercedes-Benz C-Klasse facelift. De data aceasta, bara faţă a noului model se dezvăluie în toată splendoarea sa.
Marti, 14 Septembrie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Imagini noi cu Mercedes C-Klasse Coupe

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu rivalul lui BMW Seria 3 Coupe - viitorul Mercedes-Benz C-Klasse Coupe. Modelul utilizează platforma W204 şi va debuta în decursul anului 2011.
Luni, 26 Iulie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Mercedes-Benz testează viitorul C-Klasse Coupe

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion noi cu viitorul Mercedes-Benz C-Klasse Coupe în timpul testelor.
Miercuri, 31 Martie 2010 | Modele noi

Mercedes a confirmat dezvoltarea lui C-Klasse Coupe

Mercedes-Benz a confirmat ca va introduce o versiune Coupe a lui C-Klasse W204 in anul 2011. Modelul va fi vandut timp de 4 ani, dupa care va fi inlocuit de un coupe cu patru usi bazat pe viitorul C-Klasse.
Joi, 18 Martie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Mercedes testeaza noul C-Klasse Estate facelift

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele imagini spion ale lui Mercedes C-Klasse Estate facelift.
Joi, 11 Martie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Imagini noi cu Mercedes-Benz C-Klasse facelift

Mercedes-Benz testeaza noul C-Klasse facelift echipat cu toate elementele de caroserie pe care le include revizuirea care va fi aplicata acestui model.
Marti, 05 Ianuarie 2010 | Modele noi

Noul Mercedes C-Klasse Coupe va rivaliza BMW Seria 1

BMW Seria 1 va avea un rival de la Mercedes-Benz incepand cu anul 2011. Modelul respectiv se va numi C-Klasse Coupe si este bazat pe platforma actualului W204.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Noiembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Mercedes testeaza noul C-Klasse facelift

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele fotografii spion ale noului Mercedes-Benz C-Klasse in versiunea facelift.
Marti, 17 Noiembrie 2009 | Modele noi

Mercedes va crea un coupe bazat pe C-Klasse

Peste doi ani, Mercedes-Benz va lansa un rival pentru BMW Seria 3 Coupe bazat pe actualul C-Klasse W204. Noul model se va numi C-Klasse Coupe si va exista timp de patru ani in gama constructorului german.
Luni, 16 Noiembrie 2009 | Industrie

Seful Daimler: "Piata auto din SUA isi va reveni abia in 2012 sau 2013"

Desi cei de la Daimler au asteptari de vanzari conservatoare pentru piata din Statele Unite ale Americii, acestia ar putea sa isi mareasca cota de productie din America, prin adaugarea modelului C-Klasse W204 la fabrica lor din Alabama.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Modele noi

Primele imagini cu Mercedes C-Klasse in versiune 2010

Mercedes va aduce la Frankfurt versiunea 2010, revizuita, a actualului C-Klasse. Modelul german nu vine decat cu cateva modificari subtile in partea frontala.
Vineri, 04 Septembrie 2009 | Tuning

Mercedes a echipat un C-Klasse din 1992 cu un motor din 2009

Un grup de ingineri de la Mercedes-Benz a echipat un C-Klasse W201 din 1992 cu un motor diesel de 204 CP si 500 Nm, preluat direct de pe un C-Klasse W204 din 2009. Acest model experimental a fost creat pentru a prezenta dezvoltarea tehnologica din ultimii 20 de ani.
Sambata, 29 August 2009 | Modele noi

Asa ar putea arata Mercedes E-Klasse Cabrio, urmasul lui CLK!

Gama noului Mercedes E-klasse va fi completata in curand si de o optiune decapotabila. Designul viitorului E-Klasse Cabrio a fost anticipat deja cu o prelucrare digitala.
Luni, 17 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Chrysler 200C de serie se va bate cu BMW Seria 3

Segmentul premium dominat de BMW Seria 3, Audi A4 si Mercedes C-Klasse se pregateste sa ii faca loc si versiunii de serie a modelului Chrysler 200C.
Vineri, 07 August 2009 | Modele noi

Versiune speciala Mercedes C63 AMG in Australia

Mercedes a pregatit Edition 63, o versiune speciala a lui C63 AMG care va fi construita intr-o editie limitata dedicata Australiei.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru