FOTO EXCLUSIV*: Imagini noi cu Mercedes C-Klasse Coupe

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 14.09.2010
Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu rivalul lui BMW Seria 3 Coupe - viitorul Mercedes-Benz C-Klasse Coupe. Modelul utilizează platforma W204 şi va debuta în decursul anului 2011.

Fotografii de la Carpix au surprins noul C-Klasse Coupe într-o nouă ipostază şi au obţinut şi prima imagine cu interiorul acestui model. Interiorul lui C-Klasse beneficiază de aceleaşi schimbări ca versiunile sedan şi wagon ale acestuia, care vor debuta în primăvara anului 2011. Spre deosebire de celelalte prototipuri observate până acum, cei de la Mercedes-Benz au vopsit acest model într-o nuanţă atrăgătoare de alb.

Unele voci sugerează că sosirea lui C-Klasse Coupe pe piaţă ar însemna sfârşitul lui CLC. Spre deosebire de CLC, modelul C-Klasse Coupe este bazat pe platforma actualului C-Klasse, respectiv W204 şi va purta indicativul C204. În comparaţie cu fratele său mai mare – E-Klasse Coupe – modelul prezintă un design mult mai cuminte şi mai simplu. Pe lângă renunţarea la două portiere, C-Klasse Coupe are o siluetă mai agresivă şi un spate nou.

Gama de motorizări va fi similară cu cea a versiunilor Sedan şi Estate, cu toate modificările care vin odată cu facelift-ul. O versiune AMG echipată cu propulsorul V8 de 451 CP al lui C63 ar putea fi în cărţi, dar debutul este încă învăluit în mister.

Există şanse ca noul model să fie disponibil doar pe anumite pieţe, americanii neavând ocazia să achiziţioneze un C-Klasse Coupe în viitorul apropiat.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (2)

  • Finaly
    In sfarsit au invatat din greseli si au schimbat cocoasa aia ca era oribila.
    5 2
  • foarte bine
    ii sta mai bine acum ,un adevarat coupe , nu un hatchback coupe
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru