FOTO EXCLUSIV* : Mercedes-Benz testează viitorul C-Klasse Coupe

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 26.07.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion noi cu viitorul Mercedes-Benz C-Klasse Coupe în timpul testelor.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini spion cu prototipul viitorului C-Klasse Coupe în timpul testelor. Versiunea de producţie a modelului din imagini va fi succesorul lui CLC şi utilizează platforma lui E-Klasse W211 şi motorizările lui C-Klasse W204. Cu toate acestea, preţul viitorului C-Klasse Coupe va fi semnificativ mai mic decât cel al lui E-Klasse Coupe, în ciuda faptului că utilizează aceeaşi platformă.

Din acest punct de vedere, viitorul C-Klasse Coupe ar fi adevăratul înlocuitor al lui CLK. Acest model va rivaliza modele precum BMW Seria 3 Coupe şi BMW Seria 1 Coupe – versiunile superioare de echipare. Bineînţeles, modelul va fi mai puţin dotat decât fratele său mai mare pentru a se diferenţia de E-Klasse Coupe şi gama de motorizări nu va furniza aceleaşi performanţe ca în cazul modelelor E-Klasse.

În materie de design, modelul vine cu un montant C înclinat semnificativ şi cu modificări la nivelul geamurilor spate. Totodată, interiorul va primi câteva îmbunătăţiri, iar emisiile de CO2 şi consumul de carburant vor fi reduse pe cât posibil.

Viitorul C-Klasse Coupe va debutat odată cu noile C-Klasse Sedan facelift şi C-Klasse Estate facelift.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (2)

  • ffffff
    nu e prea costumato:P
    3 0
  • valy_budascu
    Ambiguu
    Cam multe incertitudini la MB in ultima vreme.
    -CLK a fost inlocuit de E class coupe (cabrio)
    -E class coupe (cabrio) utilizeaza platforma lui C class
    -dispare CLC
    -apare C class coupe pe aceeasi platforma cu E class coupe
    -se zvoneste ca C class coupe se va numi CLK
    -se zvoneste ca CL se va numi S class coupe din nou, insa dupa facelift se pare ca si-a pastrat denumirea.
    Desi modelele MB tind sa isi piarda personalitatea, acestea arata din ce in ce mai bine.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru