Versiune speciala Mercedes C63 AMG in Australia

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 07.08.2009
Mercedes a pregatit Edition 63, o versiune speciala a lui C63 AMG care va fi construita intr-o editie limitata dedicata Australiei.

Mercedes a prezentat o versiune speciala a modelului C63 AMG, destinata exclusiv pietei din Australia. Construita intr-o editie limitata la 63 de exemplare, versiunea a fost denumita Edition 63 si dispune de elemente estetice speciale care o evidentiaza in comparatie cu varianta clasice a versiunii de performanta C-Klasse.

Daca motorul nu a fost deloc modificat, viitorii posesori ai Edition 63 urmand sa se bazeze pe acelasi propulsor de 6.3 litri (457 CP, 600 Nm) care impinge modelul in 4.5 secunde de la 0 la 100 km/h, diferentele tehnice se rezuma la adaugarea unui diferential posterior autoblocant.

La exterior, de jantele speciale de 19 inch si de blocurile optice frontale fumurii. In plus, clientii vor avea la dispozitie trei nuante exterioare. In habitaclu, C63 AMG Edition 63 primeste placute speciale de indentificare si piele in nuante speciale.

via | Autoblog.it

Comentarii (2)

  • Stelian_Opincariu
    un proiect ambitios care a devenit realitate, din pacate pretul mult prea piperat separa cei bogati de cei mai putin bogati. O masina in adevaratul sens al cuvantului............
    1 4
  • Mercedes C63
    Am avut sansa sa fac un track test drive cu acest C63 si concluzia a fost una singura: ff brutala si superioara dpdv. Am incercat s`o compar cu un E65 si e la fel ( la raportul greutate-puetere ). Mi s`a parut mult mai sigura si mai controlata decat un M3. Sunetul motorului ...wow !
    Well done Mercedes ! Keep up ! :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru