Facelift

Miercuri, 05 Octombrie 2022 | Modele noi

Noul Mercedes-Benz Clasa A facelift vine cu motorizări micro-hibrid

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Clasa A facelift. Pe lângă o serie de noutăți estetice, minore, motorizările pe benzină sunt acum alăturate unui sistem micro-hibrid la 48V.
Joi, 29 Septembrie 2022 | Modele noi

Lamborghini prezintă noul Urus S: versiunea de bază a SUV-ului italian are 666 CP

Constructorul italian de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Urus S, un înlocuitor pentru "vechea" versiune de bază a SUV-ului italian. Motorul V8 dezvoltă 666 de cai putere.
Luni, 05 Septembrie 2022 | Industrie

SURSE: Dacia Spring va primi un facelift în 2024

Potrivit presei franceze, modelul electric Dacia Spring ar urma să primească un facelift în 2024. Mai mult, Grupul Renault dorește să lanseze nu mai puțin de 27 de modele noi până în 2025.
Joi, 04 August 2022 | Modele noi

Ford Explorer facelift debutează în China cu display central de 27 de inch

Versiunea îmbunătățită a lui Ford Explorer a debutat oficial în China. Producătorul american a pregătit o serie de noutăți de design, iar în interior și-a făcut apariția un display central de 27 de inch.
Luni, 18 Iulie 2022 | Modele noi

Noul Kia XCeed facelift: linie de echipare GT-Line și un motor plug-in hibrid

Kia a lansat oficial noua versiune facelift pentru XCeed, varianta crossover a lui Ceed. Pe lângă modificări estetice minore, noul model primește linia de echipare GT-Line, precum și motoare electrificate de până la 204 cai putere.
Joi, 30 Iunie 2022 | Modele noi

Kia Seltos, fratele coreean al lui Kia XCeed, a primit un facelift major

Kia Seltos a primit un facelift major, la doar 3 ani de la debut. La fel ca înainte, SUV-ul nu este comercializat în Europa, acolo unde clienții au la dispoziție o altă variantă: XCeed.
Luni, 27 Iunie 2022 | Modele noi

OFICIAL: DS 7 facelift debutează cu până la 360 CP și design restilizat

Francezii de la DS Automobiles prezintă noul DS 7 facelift. SUV-ul a pierdut sufixul Crossback din denumire, propune motorizări cu până la 360 de cai putere și un design restilizat.
Joi, 02 Iunie 2022 | Modele noi

Facelift pentru Toyota Corolla în Europa: motorizări hibride mai puternice

Versiunea europeană a lui Toyota Corolla a primit o serie de îmbunătățiri în Europa. Aceasta va fi disponibilă începând cu primul trimestru al anului viitor.
Sambata, 26 Martie 2022 | Modele noi

Faceliftul lui BMW X7, primele imagini neoficiale

Cel mai mare SUV al producătorului Bavarez a intrat anul acesta în al patrulea an de producție iar asta înseamnă ca va primi un facelift cât de curând.
Marti, 15 Martie 2022 | Modele noi

Noile Mercedes-AMG GT 63 și GT 63 S facelift: suspensie revizuită și mai multe variante de personalizare

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noile GT63 și GT 63 S facelift. Inginerii au revizuit suspensia, iar clienții au la dispoziție mai multe variante de personalizare decât înainte.
Joi, 10 Martie 2022 | Modele noi

Volvo S60 și V60 facelift: sistem multimedia cu Android și o transmisie automată nouă

Volvo a publicat primele imagini și informații despre noile S60 și V60 facelift. Cele două modele au primit o serie de îmbunătățiri estetice minore, sistem multimedia cu Android și o transmisie automată nouă.
Miercuri, 26 Ianuarie 2022 | Modele noi

Întreaga familie BMW Seria 8 a primit un facelift: grilă iluminată și ediție limitată disponibilă și în România

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre facelift-ul primit de întreaga familie Seria 8. Lista include o grilă frontală iluminată, display central mai mare, iar versiunea de performanță M8 va fi disponibilă numai alături de pachetul Competition.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 12 Ianuarie 2022 | Modele noi

Facelift pentru Fiat Tipo și 500X: noutăți minore de design și display central de 7 inch în standard

Constructorul italian de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelele Tipo și 500X, în Europa. Pachetul include câteva noutăți minore de design, dar și mai multe dotări încă din standard.
Luni, 08 Noiembrie 2021 | Modele noi

Skoda Karoq facelift: debutul este programat pentru data de 30 noiembrie

Constructorul ceh de automobile anunță că noul Karoq facelift va debuta oficial în 30 noiembrie. Skoda a pregătit modificări de ordin estetic, atât la interior cât și la exterior.
Joi, 16 Septembrie 2021 | Modele noi

Ford prezintă noul Fiesta facelift: sistem micro hibrid și mai mult cuplu pentru Fiesta ST

Constructorul american de automobile a publicat primele informații și imagini cu noul Fiesta facelift. Modelul de clasă mică vine acum cu faruri LED în standard, iar versiunea sportivă Fiesta ST beneficiază de mai mult cuplu.
Vineri, 07 August 2020 | Modele noi

Bentley pregătește un facelift pentru cel mai rapid SUV de serie din lume: noul Bentayga Speed va fi prezentat în 12 august

Bentley va lansa în data de 12 august un facelift pentru Bentayga Speed, cel mai rapid SUV de serie din lume. Noul model este așteptat să folosească același motor W12 de 6.0 litri care oferă 635 CP și 900 Nm.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Modele noi

Toyota vrea să găsească o nouă strategie de dezvoltare pentru Prius: "Trebuie să separăm hibridul de celelalte modele din gamă"

Toyota intenționează să schimbe radical strategia de dezvoltare a următoarei generații Prius pentru a diferenția mai mult hibridul de restul gamei de modele.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Modele noi

Jaguar XE va primi un facelift în 2019: noul model va avea și versiune mild-hybrid

Jaguar a anunțat că XE va primi un facelift în 2019, în speranța de a relansa vânzările modelului său. Viitorul XE facelift este așteptat să adopte în premieră și o tehnologie mild-hybrid, potrivit șefului Jaguar UK.
Miercuri, 23 Mai 2018 | Modele noi

Kia Sportage facelift este aici: primul model Kia cu versiune micro-hibridă a primit și un nou motor diesel de 1.6 litri cu 115 CP sau 136 CP

Kia Motors a anunțat lansarea lui Kia Sportage facelift, primul model al companiei ce va beneficia de sistemul de propulsie micro-hibrid cu motor diesel și acumulator de 48 de volți. În plus, Kia Sportage a primit acum și un nou motor diesel CRDi de 1.6 litri în versiuni de 115 CP și 136 CP.
Marti, 27 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Kia Optima facelift: modelul coreean primește două motoare noi de 1.6 litri și un design revizuit

Kia Optima primește un facelift cu schimbări atât la designul exterior, cât și la interior. Modelul coreean beneficiază acum de două motoare noi de 1.6 litri, respectiv diesel și benzină.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Nissan, Dacia, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru