Facelift

Miercuri, 09 Septembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Primele imagini cu Ford Mondeo facelift

Inginerii Ford au fost surprinsi de fotografii de la Carpix in timp ce testau Mondeo facelift, model pe care il vor lansa in decursul anului viitor.
Marti, 08 Septembrie 2009 | Video

GALERIE VIDEO: Noul Volvo C30 facelift se prezinta

Volvo a publicat astazi primele imagini si informatii ale noului C30 facelift. Kitul de presa cuprinde insa si trei filme de prezentare ale compactei, care puncteaza modificarile aduse de facelift.
Marti, 08 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Iata noua fata a lui Volvo C30!

Volvo a publicat astazi primele informatii imagini oficiale ale faceliftului operat pe compactul C30. Modeul scandinav a primit un aspect forntal nou si mai multe optiuni de personalizare.
Luni, 07 Septembrie 2009 | Modele noi

Volvo C30 facelift: primele fotografii

Volvo pregateste o fata identica cu cea a conceptului S60 si pentru modelul compact C30. Primele imagini se pare ca au debutat deja pe internet insa o confirmare oficiala intarzie sa apara.
Joi, 03 Septembrie 2009 | Intern

Fiat Punto Evo vine in Romania in ianuarie 2010

Noul Fiat Punto Evo va fi comercializat in Romania din ianuarie 2010. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt, peste doua saptamani.
Joi, 03 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Lexus GS, facelift pregatit pentru Frankfurt

Lexus a prezentat astazi prima imagine si primele detalii ale faceliftului operat pe modelul GS, asteptat sa debuteze live la Frankfurt.
Miercuri, 02 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Dodge Caliber facelift vine la Frankfurt

Facelift-ul lui Dodge Caliber va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna, alaturi de un nou motor diesel de 2.2 litri si un motor pe benzina de 2.0 litri. Modelul nu a primit schimbari la nivel estetic, dar are un interior nou.
Miercuri, 02 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Noua fata a decapotabilei Volvo C70

Volvo a publicat un video de prezentare a faceliftului operat pe modelul Volvo C70. Decapotabila a furat aspectul frontal al conceptului S60, prezentat in iarna la Detroit.
Marti, 01 Septembrie 2009 | Fotospion

Fotospion: Mazda2 facelift, testata in Thailanda

Mazda2 se pregateste de un look nou anul viitor. Versiunea 2010 a modelului ar urma sa primeasca un facelift minor pentru a se alinia noii filosofii de design a constructorului japonez.
Marti, 01 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Volvo C70 facelift fura "fata" conceptului S60

Volvo a dezvaluit astazi primele imagini ale faceliftului operat pe decapotabila C70. Cum era de asteptat, modelul suedez "imprumuta" aspectul frontal al conceptului S60.
Duminica, 30 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Primul teaser al noului Fiat Grande Punto facelift

Fiat a publicat primul teaser al noului Grande Punto Facelift. Acesta isi va face debutul in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Joi, 27 August 2009 | Modele noi

Lexus pregateste faceliftul limuzinei LS

Varful de gama Lexus va primi in curand un facelift pe piata din Japonia. Primele imagini cu noul LS tradeaza mai multe modificari exterioare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 24 August 2009 | Modele noi

Prima imagine cu noul Honda CR-V facelift

Japonezii de la Honda au lansat prima imagine cu facelift-ul lui CR-V. Debutul oficial al acestui model va avea loc pe data de 17 septembrie.
Miercuri, 19 August 2009 | Modele noi

Facelift pentru VW Transporter, Multivan, California si Caravelle

Volkswagen a dezvaluit astazi faceliftul operat pe modelele Transporter, Multivan, Caravelle si California. Modificarile au vizat designul, echiparea si gama de motorizari.
Marti, 18 August 2009 | Modele noi

Primul teaser al noului Hyundai ix35, inlocuitorul lui Tucson

Hyundai a publicat astazi primul teaser al noului ix35, modelul care va inlocui actuala generatie Tucson. Debutul oficial al noii generatii va avea loc in cadrul Salonului de la Frankfurt, alaturi de faceliftul actualului Santa Fe.
Luni, 17 August 2009 | Modele noi

Primele imagini cu facelift-ul lui Suzuki SX4

Suzuki a dezvaluit primele imagini si detalii ale lui SX4 facelift. Modelul a primit un facelift discret, iar japonezii promit un nivel mai ridicat al calitatii constructiei.
Miercuri, 12 August 2009 | Modele noi

GALERIE FOTO: Noul Kia Cee'd facelift se prezinta inainte de Frankfurt

Coreenii de la Kia ne-au dezvaluit doua galerii foto ale noilor Cee'd facelift si Cee'd SW facelift, care vor fi prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt, in aceasta toamna. Imaginile dezvaluie si design-ul interior al celor doua modele.
Vineri, 07 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Porsche a dezvaluit facelift-ul lui 911 Turbo

Porsche a dezvoltat o versiune facelift a lui 911 Turbo, care dezvolta 500 CP si poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 3.4 secunde. Modelul va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt.
Duminica, 26 Iulie 2009 | Modele noi

Imagini oficiale cu Acura RDX facelift 2010

Asiaticii de la Acura vor veni pe piata cu un facelift al modelului RDX in anul urmator. Acestia au pregatit pentru cumparatori o varianta cu tractiune integrala si una cu tractiune pe puntea din fata.
Vineri, 24 Iulie 2009 | Modele noi

Mazda RX-8 facelift debuteaza la Frankfurt

Japonezii pregatesc un facelift pentru actualul RX-8. Modelul sportiv va primi o serie de modificari estetice si va debuta la Salonul de la Frankfurt.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Nissan, Dacia, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru