OFICIAL: Dodge Caliber facelift vine la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 02.09.2009
Facelift-ul lui Dodge Caliber va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna, alaturi de un nou motor diesel de 2.2 litri si un motor pe benzina de 2.0 litri. Modelul nu a primit schimbari la nivel estetic, dar are un interior nou.

Oficialii Dodge au prezentat primele imagini si informatii ale noului Caliber facelift. Modelul va fi dezvaluit in aceasta toamna la Salonul Auto de la Frankfurt, unde va veni cu un nou motor diesel si un interior revizuit. Aproape toate elementele de la interiorul lui Dodge Caliber au fost modificate, modelul primind ceasuri de bord noi si numeroase accente cromate. Dodge Caliber facelift este oferit si cu un sistem de climatizare automat, iar suporturile de pahar vor fi iluminate cu LED-uri, pentru a fi vizibile pe intuneric. Materialele de la interiorul acestui model au fost schimbate cu elemente de calitate superioara, care ar trebui sa atraga mai multi clienti la bordul lui Caliber facelift.

In Europa, modelul va fi disponibil si cu un motor diesel CRD de 2.2 litri, care dezvolta 163 CP si 320 Nm, fiind cu 16% mai puternic decat motorizarea precedenta si ofera un cuplu motor mai mare cu trei procente. Capacitatea de remorcare a crescut si ea cu 25% fata de versiunea precedenta a lui Dodge Caliber CRD.

Consumul de carburant al acestui model a scazut cu 5%, fiind de numai 5.8 litri la 100 kilometri. Motorul otto de 1.8 litri al lui Caliber va fi inlocuit de o unitate de 2.0 litri, care ofera 156 CP si 190 Nm.

La nivelul exteriorului, designerii Dodge nu au operat nicio schimbare asupra lui Caliber facelift.

Via | Dodge

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru