Primul teaser al noului Hyundai ix35, inlocuitorul lui Tucson

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 18.08.2009
Hyundai a publicat astazi primul teaser al noului ix35, modelul care va inlocui actuala generatie Tucson. Debutul oficial al noii generatii va avea loc in cadrul Salonului de la Frankfurt, alaturi de faceliftul actualului Santa Fe.

Indragit de publicul din intreaga lume si foarte popular chiar si la noi in tara, Hyundai Tucson se va retrage din activitate la Salonul Auto de la Frankfurt. De fapt doar numele va fi abandonat, modelul urmand sa fie inlocuit de mult asteptatul ix35.

In asteptarea dezvaluirii sale la Salonul Auto de la Frankfurt, constructorul coreean a dat publicitatii un teaser care nu tradeaza insa mai nimic din liniile de design ale modelului. Se stie insa ca versiunea de serie se va apropia foarte mult de liniile conceptului ix-onic, dezvaluit anul acesta la Salonul Auto de la Geneva.

Noul ix35 va fi primul SUV Hyundai construit in totalitate in Europa, din faza de concept pana in faza de dezvoltare. Este clar ca modelul este destinat publicului european insa nu putem exclude si varianta extinderii pietelor de desfacere si pe celelalte continente.

Vanzarile lui ix35 vor demara in urmatoarele sase luni, coreenii asteptandu-se ca noul model sa continue evolutia buna a predecesorului Tucson, care s-a clasat in mod constant in topul primelor cinci SUV-uri vandute in Europa.

In acest sens, Allan Rushforth, vicepresedintele Hyundai Motor Europe, a declarat ca "SUV-urile au reprezentat o etapa importanta a succesului nostru timp de mai multi ani la rand si ne-au ajutat sa crestem imaginea brandului pe Batranul Continent.

Cu ajutorul lui Tucson am demonstrat tuturor ca suntem capabili sa producem SUV-uri care nu numai ca indeplinesc asteptarile publicului dar ajuta si la definirea segmentului", a incheiat Rushforth.

Alaturi de noul ix35, standul Hyundai de la Frankfurt va gazdui si premiera mondiala a faceliftului operat pe Santa Fe. Modelul va primi o serie de noi elemente de design dar si mai multe modificari mecanice alaturi de noua gama R, de propulsoare diesel.

via | WCF

Comentarii (4)

  • mai, voi chiar nu mai aveti stiri... :(
    0 0
  • ce teasere mah...? :)) ati ajuns sa repetati stirile acum?
    l-ati aratat chiar in intregime...

    http://www.automarket.ro/stiri/hyundai-ix35-surprins-fara-camuflaj-23531/galerie-foto-185253.html#photo
    0 0
  • @mda @xss
    Incercati sa faceti diferenta intre un teaser oficial si un set de fotografii spion
    0 1
  • un mare buf
    nu, acum serios ce rost mai are poza asta daca s-a vazut masina in intregime?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru