Imagini oficiale cu Acura RDX facelift 2010

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 26.07.2009
Asiaticii de la Acura vor veni pe piata cu un facelift al modelului RDX in anul urmator. Acestia au pregatit pentru cumparatori o varianta cu tractiune integrala si una cu tractiune pe puntea din fata.

Japonezii de la Acura au postat pe site-ul lor oficial o intreaga galerie foto cu facelift-ul modeului RDX care se va lansa in anul 2010. La exterior, designerii Acura au pregatit spoilere fata si spate revizuite, tevi de esapament hexagonale, jante din aliaj redesenate si nu in ultimul rand noua grila, specifica modelelor Acura. La interior nu sunt vizibile modificari dar japonezii afirma ca facelift-ul beneficiaza de o echipare imbunatatita.

Modelul RDX facelift va fi disponibil intr-o varianta cu tractiune pe puntea fata si o alta cu tractiune integrala. Ambele modele vor dispune de un propulsor de 2.3 litri supra-alimentat ce livreaza 240 CP si vor fi echipate cu o transmisie automata cu 5 rapoarte. Consumul anuntat de producator va fi de 11 litri de carburant pentru varianta cu tractiune pe puntea fata si de 12.2 litri pentru modelul cu tractiune integrala.

via | carscoop

Comentarii (1)

  • nice
    foarte draguta masina si un interior elegant.....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru