Lexus pregateste faceliftul limuzinei LS

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 27.08.2009
Varful de gama Lexus va primi in curand un facelift pe piata din Japonia. Primele imagini cu noul LS tradeaza mai multe modificari exterioare.

Lexus pregateste un facelift minor pentru varful sau de gama, sedanul de lux LS. Din pacate pentru fanii europeni ai brandului, Lexus nu va revizui decat versiunea destinata pietei japoneze. Retusurile afecteaza exteriorul dar si interiorul si au ca scop improspatarea look-ului pentru ca publicul sa vada in LS, in continuare, un rival de temut pentru BMW Seria 7 si Mercedes S-Klasse.

La nivel exterior, japonezii au modificat spoilerele frontal si posterior, au inlocuit semnalizatoarele din oglinzi si blocurile optice. Nu puteau lipsi jantele cu noi tipuri de design dar de aceleasi dimensiuni. La interior, viitorii clienti pot alege un program de personalizare botezat L-Select si un sistem night-vision, cu proiectie la nivelul vitezometrului.

Lexus va pune la dispozitia fanilor sai si o versiune LS-Sport care va ingloba mai multe accesorii de personalizare la nivel exterior: panouri laterale noi, o grila redesenata si jante speciale.

via | WCF

Comentarii (4)

  • andrei
    LS
    ce sa mai schimbi.. e deja splendida
    5 3
  • era cazul
    unei schimbari, concurenta a mutat deja!
    0 5
  • @ vlad
    numai cometarii idioate da baietelul asta... concurenta ar face bine sa se mute cu tine la Polul Nord, daca nu ridica stacheta fiabilitatii cat mai curand
    0 0
  • AndreiRN
    Lexus
    O masina aproape de perfectiune.
    Cativa ani am avut un LS400 si era o placere de condus.
    Nemti au ce invata.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru