EXCLUSIV: Primele imagini cu Ford Mondeo facelift

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 09.09.2009
Inginerii Ford au fost surprinsi de fotografii de la Carpix in timp ce testau Mondeo facelift, model pe care il vor lansa in decursul anului viitor.

Ford lucreaza la un facelift pentru Mondeo, pe care ar putea sa il lanseze in decursul anului viitor. Modelul va primi acest facelift pentru a evita "imbatranirea" gamei Ford si pentru a spori vanzarile acestui model fara a aplica modificari drastice platfromei lui Mondeo. Desi exemplarul surprins de fotografii de la Carpix este camuflat destul de bine, putem observa faptul ca Mondeo facelift a primit o noua bara fata, precum si o grila fata restilizata.

Blocurile optice sunt inca neschimbate, dar acest lucru nu inseamna ca Ford nu poate sa le schimbe cu scurta vreme inainte de lansarea oficiala a lui Mondeo facelift. Stopurile lui Mondeo vor fi si ele modernizate, acestea urmand sa primeasca LED-uri si exista posibilitatea sa fie restilizate complet.

Spre deosebire de partea din fata a lui Mondeo facelift, posteriorul exemplarului surprins de fotografi este necamuflat si nu prezinta nicio noutate fata de actuala gama Mondeo. Cel mai probabil, inginerii Ford testau noile motorizari pe benzina EcoBoost si posibil propulsoare DuraTorq inbunatatite.

Desi badge-ul de pe exemplarul testat anunta existenta unui motor TDCI sub capota, exista posibilitatea ca modelul sa aiba, de fapt, un motor pe benzina EcoBoost. Adaugarea noilor propulsoare EcoBoost in gama Mondeo ar putea avea loc deoarece Ford incearca sa urmeze tendinta mondiala de downsizing, iar noua gama de motorizari pe benzina supraalimentate indeplineste intocmai aceste criterii.

Comentarii (1)

  • l-au facut mai naspa !
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru