Fotospion: Mazda2 facelift, testata in Thailanda

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 01.09.2009
Mazda2 se pregateste de un look nou anul viitor. Versiunea 2010 a modelului ar urma sa primeasca un facelift minor pentru a se alinia noii filosofii de design a constructorului japonez.

Desi exista pe piata de numai doi ani, primul debut live fiind consemnat in 2007, modelul Mazda2 se pregateste deja de un facelift. Cel putin daca judecam dupa ultimele fotografii spion, surprinse in Thailanda.

Se pare ca japonezii testeaza deja o versiune revizuita, care incearca sa alinieze modelul urban la linia generala a celorlalti membri din interiorul gamei constructorului nipon. Recent SUV-ul CX-7 si sportiva RX-8 au primit un facelift din acelasi motiv.

Camuflajele folosite de japonezi pe exemplarul de test incearca sa ascunda spoilerul, unde mignona va primi probabil prize de aer identice cu cele regasite pe mai noul Mazda3. Si spoilerul posterior este asteptat sa fie revizuit, alaturi de linia inferioara a blocurilor optice. Nu sunt exlcuse nici imbunatatiri aduse gamei de motorizari, care ar urma sa castige cativa cai putere in plus si sa isi reduca valorile consumului si emisiilor.

Voci din interiorul Mazda anunta ca faceliftul ar putea debuta chiar la Frankfurt insa este greu de crezut ca japonezii nu vor alege Salonul de la Tokyo, din toamna, pentru a marca acest moment important.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru