Londra

Joi, 08 August 2013 | O lume nebuna

Cel mai scump loc de parcare e de vânzare în Londra: 300.000 lire

O agenţie imobiliară britanică vinde un loc de parcare în Londra cu 300.000 de lire sterline. Spaţiul are aproximativ 21 de metri pătraţi şi este amplasat într-o zonă exclusivistă.
Miercuri, 06 Februarie 2013 | Industrie

Geely a salvat de la insolvenţă producătorul taxiurilor londoneze

Chinezii de la Geely, posesorii mărcii Volvo, au cumpărat Manganese Bronze Holdings, compania care produce celebrele taxiuri negre londoneze, pentru echivalentul a 12.8 milioane de euro.
Luni, 23 Iulie 2012 | O lume nebuna

Autobuz Double Decker transformat în atlet pentru Jocurile Olimpice de la Londra

Vineri, 27 iulie încep Jocurile Olimpice găzduite de capitala Marii Britanii. Pentru a marca acest moment, un artist ceh a creat o sculptură cel puţin ciudată.
Marti, 03 Iulie 2012 | Intern

Renault Megane Olympic debutează în România alături de un concurs

Renault lansează un concurs alături de noua serie limitată Megane Olympic. Astfel, importatorul mărcii franţuzeşti pune la bătaie trei excursii la Londra pentru cei care se înscriu în concurs.
Vineri, 29 Iunie 2012 | Formula 1

GALERIE FOTO şi VIDEO: Cum ar putea arăta circuitul stradal de la Londra

Santander a prezentat joi seară primele imagini cu posibila configuraţie a circuitului de pe străzile din Londra. Cel puţin deocamdată, ideea rămâne însă doar în stadiu de proiect.
Joi, 28 Iunie 2012 | Formula 1

Ecclestone sprijină ideea unei curse stradale la Londra

Bernie Ecclestone susţine că este interesat de organizarea unei curse de Formula 1 pe străzile din Londra, însă evenimentul ar putea fi o simplă acţiune de marketing a băncii spaniole Santander.
Marti, 07 Februarie 2012 | General

BMW a prezentat design-ul câştigător pentru standul său de la Jocurile Olimpice din 2012

BMW, partenerul oficial al Jocurilor Olimpice 2012, a prezentat primele schiţe ale standului său din Pavilionul Olimpic de la Londra.
Joi, 14 Iulie 2011 | Mediu

BMW aduce o bicicletă electrică la Olimpiada din Londra

BMW aduce la Jocurile Olimpice de la Londra o bicicletă electrică numită Pedelec. Aceasta poate fi folosită fie în modul electric, fie ca o bicicletă obişnuită, fie într-un mod "hibrid", menit să asigure o pedalare mai uşoară sau o viteză mai mare.
Sambata, 28 Mai 2011 | Mediu

Londra va inaugura 150 de puncte de reîncărcare pentru maşinile electrice

Primarul Londrei a lansat programul Source London, prin intermediul căruia, în capitala Angliei se vor introduce 150 de puncte de reîncărcare destinate maşinilor electrice.
Marti, 16 Noiembrie 2010 | Modele noi

Aston Martin Cygnet a debutat în magazinul Harrods

Celebrul magazin Harrods din Londra a găzduit cel mai mic şi cel mai ieftin membru al gamei Aston Martin. Cygnet va fi construit în doar 2.000 de exemplare şi este disponibil doar posesorilor de Aston Martin.
Sambata, 06 Noiembrie 2010 | General

Skoda Voiturette A iese din nou pe străzi

Skoda va participa în cadrul evenimentului "London to Brighton Veteran Car Run" cu un exemplar Voiturette A fabricat în 1906. Acesta este primul model realizat de constructorul ceh şi dispune de un motor cu doi cilindri şi 7 cai putere.
Joi, 14 Octombrie 2010 | General

Salonul Auto de la Londra, anulat din nou

Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de vehicule din Marea Britanie a decis alături de oranizatorii Salonului Auto de la Londra să anuleze şi ediţia 2012 a acestui eveniment.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 02 Iulie 2010 | Formula 1

GALERIE FOTO şi VIDEO: Red Bull a făcut o demonstraţie de F1 în centrul Londrei

Mark Webber a făcut o demonstraţie-surpriză de Formula 1 în centrul Londrei la volanul unui monopost al echipei Red Bull Racing.
Luni, 28 Iunie 2010 | Modele noi

Primele imagini ale lui Murray T25 - creaţia părintelui lui McLaren F1

Gordon Murray a dezvăluit primele imagini şi specificaţii oficiale ale lui T25. Creatorul lui McLaren F1 a declarat că acest vehicul va intra în producţie în 2012.
Duminica, 02 Mai 2010 | General

Aston Martin One-77 a defilat in centrul Londrei

Aston Martin One-77 a defilat pentru putin timp pe strazile din centrul Londrei. Exemplarul - primul din seria de 77 fabricate - urma sa participe la o cursa intre supecar-uri de la Londra pana la Silverstone.
Sambata, 24 Aprilie 2010 | General

Topul celor mai aglomerate orase europene

Un studiu realizat de TomTom a relevat faptul ca Bruxelles este cel mai aglomerat oras european. Bucurestiul nu a intrat in analiza britanicilor.
Vineri, 21 August 2009 | Economic

“Gigantul” Fiat 500C va fi promovat pe strazile Londrei

Modelul Fiat 500C va avea parte de o prezentare putin mai inedita in cadrul festivalului The Big Smile, care se va desfasura la Londra. Italienii au creat o replica a acestui modelului pe o scara de 5:1 si spera ca astfel sa trezeasca interesul britanicilor pentru micuta masina de oras.
Vineri, 10 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Jay Leno prezinta noul Jaguar XJ in Londra

Comediantul Jay Leno a dezvaluit ieri seara noul Jaguar XJ la galeria Saatchi din Londra. Americanul a subliniat elementele cheie ale noului model Jaguar si a laudat si metodele de productie ale britanicilor.
Joi, 09 Iulie 2009 | Tehnologie

Britanicii testeaza un sistem automat de limitare al vitezei prin GPS

Un nou sistem de limitare automata a vitezei este testat in Londra pe o flota de Toyota Prius. Spre deosebire de sistemele gasite pe modelele echipate cu cruise-control, acest sistem nu poate fi dezactivat si este coordonat prin GPS.
Miercuri, 08 Iulie 2009 | Modele noi

Jay Leno va prezenta noul Jaguar XJ in Londra

Jaguar l-a ales pe Jay Leno pentru a dezvalui noul XJ in cadrul unei ceremonii speciale din Londra. Modelul va fi dezvaluit maine, la celebra galerie Saatchi.

Tag-uri similare

Toyota, Nissan, Lotus, Citroen, Fiat, Tesla, Salon Auto, Jaguar, Concept, Geneva
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru