BMW a prezentat design-ul câştigător pentru standul său de la Jocurile Olimpice din 2012

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 07.02.2012
BMW, partenerul oficial al Jocurilor Olimpice 2012, a prezentat primele schiţe ale standului său din Pavilionul Olimpic de la Londra.

BMW Group a prezentat proiectul câştigător pentru standul său din Pavilionul Olimpic din Londra. Proiectul a fost realizat în urma unei competiţii între şase companii de arhitectură care şi-au prezentat viziunea în baza schiţei realizate de designerii BMW. Pavilionul BMW Group reprezintă o adăugire semnificativă la Parcul Olimpic şi reflectă angajamentul companiei pentru sustenabilitate. Cei de la BMW sunt partenerii oficiali ai Jocurilor Olimpice din Londra din 2012, eveniment care nu a mai avut loc în Regatul Unit din 1948.

Pavilionul BMW are o suprafaţă de 800 de metri pătraţi şi este construit între Stadionul Olimpic şi Centrul Acvatic. Arhitectul principal al acestui proiect, Christopher Lee, a declarat: "Design-ul duce ideea pavilionului în parc – o idee victoriană – dar în locul unui pavilion, noi vedem nouă pavilioane adunate împreună pentru a forma o familie". Etajul superior va găzdui o serie de pavilioane individuale care vor fi folosite pentru a sublinia principalele inovaţii ale celor de la BMW.

Etajul inferior va găzdui o serie exponate interactive, prezentând viziunea BMW pentru mobilitate sustenabilă.

Cei de la BMW estimează că noul pavilion va fi vizitat de peste 8.000 de persoane în fiecare zi a Jocurilor Olimpice 2012. BMW Group va furniza o flotă de aproximativ 4.000 de vehicule pentru a transporta atleţii şi oficialii în cadrul Jocurilor Olimpice 2012. Flota include o serie de tipuri diferite de propulsie pentru a nu depăşi ţinta de emisii de 120 de grame de CO2 la nivel de grup.

Via | Newspress (înreg.)

Comentarii (1)

  • Sa visezi asa ceva!!!!!!
    WOOOOOOOWWW!!!
    Ce spectaculos!
    N-am cuvinte!!!!
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru