Salonul Auto de la Londra, anulat din nou

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 14.10.2010
Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de vehicule din Marea Britanie a decis alături de oranizatorii Salonului Auto de la Londra să anuleze şi ediţia 2012 a acestui eveniment.

Organizatorii Salonului Auto de la Londra din 2012 au anunţat că au decis să anuleze ediţia respectivă. Astfel, singurul salon auto important din Marea Britanie a fost amânat pentru cea de-a doua oară în doi ani. Organizatorii au declarat că au discutat cu Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor din Marea Britanie pentru a lua această decizie, iar oficialii organismului respectiv s-au pus de acord să renunţe la acest eveniment. Anul trecut a marcat absenţa mai multor saloane auto şi amânarea altora, iar mulţi producători s-au prezentat la un număr redus de evenimente de acest gen faţă de anii trecuţi.

"În anii trecuţi, Salonul Auto de la Londra a devenit din ce în ce mai puţin important pentru clienţii de automobile noi, iar producătorii de autovehicule îşi concentrează eforturile şi resursele financiare pe activităţile şi evenimentele care au un impact direct asupra mediatizării unei mărci şi asupra schimbării deciziilor de cumpărare ale publicului", a declarat Paul Everitt, unul dintre reprezentanţii Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de automobile din Marea Britanie.

În schimb, Paul Everitt a declarat că Marea Britanie are o industrie auto diversă, puternică şi foarte competitivă. Numeroase companii de renume mondial îşi trag rădăcinile din această ţară, iar multe produse celebre ale acestora au fost dezvoltate integral în Marea Britanie.

Oficialii APIA-ului din Marea Britanie nu au specificat când şi cum vor aduce laolaltă toate modelele noi lansate pe piaţa internă pentru a le prezenta clienţilor.

Via | Autocar 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru