Salonul Auto

Joi, 31 Decembrie 2009 | Video

VIDEO: Iata noul Volvo S60 in versiunea de productie

Sudezii de la Volvo au prezentat, pe sfarsit de an, un clip care surprinde noul S60 in toata splendoarea sa. Noul Volvo S60 debuteaza la Salonul Auto de la Geneva din martie 2010.
Miercuri, 30 Decembrie 2009 | Modele noi

Audi aduce un concept nou la Detroit in 2010

Alaturi de noul A8, cei de la Audi vor prezenta un nou concept la Salonul Auto de la Detroit, care ar putea prefigura viitorul A6 sau A3. Iata prima schita a acestuia!
Marti, 29 Decembrie 2009 | Modele noi

Ferrari 599 GTB Hybrid Concept ar putea debuta la Geneva in 2010

Tendinta mondiala de a dezvolta tehnologii ecologice vine si la Ferrari, care ar putea prezenta conceptul unui 599 GTB hibrid la Salonul Auto de la Geneva din 2010.
Joi, 24 Decembrie 2009 | Industrie

Salonul Auto de la New Delhi va prezenta 10 modele noi

Cea mai mare expozitie auto din India va dura doar doua zile si asteapta 1.8 milioane de vizitatori. Salonul Auto din New Delhi va avea loc in luna ianuarie a anului viitor.
Marti, 22 Decembrie 2009 | Modele noi

Cadillac a prezentat un teaser al conceptului care va debuta la Detroit

Marca de lux a concernului General Motors va prezenta un nou concept la Salonul Auto de la Detroit alaturi de versiunea de productie a lui Cadillac CTS-V Coupe.
Marti, 15 Decembrie 2009 | Modele noi

Supercar-ul hibrid de 800 CP de la Kepler debuteaza in Dubai

Un producator american de supercar-uri va prezenta primul sau model la Salonul Auto din Dubai. Kepler Motion dezvolta un total de 800 CP si accelereaza de la 0 la 100 km/h in 2.5 secunde.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Modele noi

Toyota a lansat cea de-a treia generatie a lui Sienna

Incepand cu luna februarie a anului viitor, americanii vor putea achizitiona cea de-a treia generatie a monovolumului Toyota Sienna. Aceasta este disponibila si intr-o versiune V6 de 266 CP.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Mitsubishi RVR, fratele crossover al lui Outlander

Platforma lui Lancer si Outlander a dat nastere unui nou model de la Mitsubishi, intitulat RVR. Vanzarile noului RVR incep in primavara viitoare in Japonia.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Modele noi

Dodge a lansat o editie speciala a lui Viper ACR la Los Angeles

Americanii de la Dodge au prezentat o editie speciala a lui Viper ACR, care va fi construita in doar 33 de exemplare. Aceasta se numeste 1:33 Edition si a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Modele noi

Infiniti G37 facelift a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles

Facelift-ul aplicat lui Infiniti G37 a debutat public la Salonul Auto de la Los Angeles. Modificarile primite de catre G37 sunt subtile.
Miercuri, 02 Decembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: BMW a pregatit un facelift pentru M3

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat primele imagini ale facelift-ului aplicat lui BMW M3. Modelul german primeste un set de stopuri noi si un interior modificat subtil.
Vineri, 30 Octombrie 2009 | Modele noi

BMW dezvaluie o versiune cabrio a lui M5, construita in urma cu 20 de ani

In urma cu 20 de ani, BMW a construit o versiune cabrio a lui M5, pe care o pregatise pentru productie. In ultimul moment, acestia au renuntat la planurile de productie al acestei versiuni a lui M5 si au ascuns modelul de ochii publicului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Modele noi

Mini Crossover debuteaza in ianuarie 2010 la Detroit

Programul de lansari al englezilor de la Mini prevede debutul versiunii de productie al lui Mini Crossover pentru ianuarie 2010, in cadrul Salonului Auto de la Detroit.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Lexus LF-A, noul supercar japonez

Supercarul Lexus LF-A a debutat la Salonul Auto de la Tokyo. Modelul este echipat cu un motor V10 de 560 CP si 479 Nm, care il poate propulsa de la 0 la 100 km/h in doar 3.7 secunde.
Marti, 06 Octombrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: FT-86, noul coupe Toyota-Subaru

Toyota a prezentat primele imagini oficiale ale modelului creat impreuna cu Subaru. Exemplarul din imagini este intr-un stadiu apropiat de productie si va suferi anumite modificari la interior.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Modele noi

Suzuki Swift vine la Tokyo in versiune hibrida

Suzuki va prezenta o versiune plug-in hibrid a lui Swift la Salonul Auto de la Tokyo din aceasta luna. Modelul are un tren de rulare care functioneaza in acelasi mod ca cel al lui Chevrolet Volt.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | Modele noi

Mazda isi va prezenta noua generatie de motoare la Tokyo

Japonezii de la Mazda au anuntat ca vor prezenta o noua generatie de motoare la Salonul Auto de la Tokyo, alaturi de o noua transmisie automata, care este cu 5% mai eficienta decat unitatile actuale.
Marti, 29 Septembrie 2009 | General

Doar doi producatori straini de automobile vin la Salonul Auto de la Tokyo

Hyundai este ultimul producator strain de automobile de masa care se retrage de la Salonul Auto de la Tokyo. Japonezii vor ramane doar cu marcile indigene si cu cei de la Alpina si Lotus.
Luni, 28 Septembrie 2009 | Modele noi

Conceptul BMW Vision ED ar putea deveni M1 Green Drive

Noul concept BMW Vision EfficientDynamics s-ar putea transforma in succesorul ecologic al lui M1. Modelul ar putea fi lansat in anul 2012 si va oferi un nivel ridicat de performante alaturi de emisii scazute.
Luni, 21 Septembrie 2009 | General

Audi e-Tron va fi prezent intr-un joc pe PlayStation 3

Conceptul Audi e-Tron va fi prezent intr-un joc pe PlayStation3. Jocul Vertical Run va fi gratuit si va fi lansat in decembrie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru