VIDEO: Iata noul Volvo S60 in versiunea de productie

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 31.12.2009
Sudezii de la Volvo au prezentat, pe sfarsit de an, un clip care surprinde noul S60 in toata splendoarea sa. Noul Volvo S60 debuteaza la Salonul Auto de la Geneva din martie 2010.

Comentarii (20)

  • FIFI Spaniolul
    da se confirma.....inca un mare regres in industria auto, mai urat decat un A4 de acum 10 ani.Faliment in cel mult 2 ani Volvo!
    5 50
  • regresele sunt numai in capul tau,neuronii tai se sinucid in masa cand aud ce debitezi ;)
    39 2
  • Alex Radoi
    La ce te poti astepta de la el?
    Dar vai, ce user name avem aici? "FIFI Spaniolul", e clar: vreun capsunar care viseaza A seis. :)))
    37 3
  • COMENTARII AIUREA
    MASINA CHIAR E URATA ,
    3 36
  • superb cadou
    as mai vrea ceva poze din interior , e superb
    20 1
  • Volvo
    Tentant.Cui i-a placea.
    14 1
  • NeoGalaxy
    "Noul Volvo S60 debuteaza la Salonul Auto de la Geneva din martie 2010" nu cred ca suna bine. Poate "Noul Volvo S60 va debuta la Salonul Auto de la Geneva din martie 2010". Nu de alta dar debuteaza inseamna ceva, iar va debuta inseamna altceva. Cam multe greseli de genul acesta...

    Graba strica treaba nu?
    6 8
  • Octavian
    iumii
    Foarte frumoase formele. Imi place. Sunt sigur ca interiorul este pe masura, de fapt innteriorul este punctul forte la Volvo-uri.

    Fifi, intoarce-te la pisicutza ta 316i.
    16 3
  • S60
    Daca nu se va ridica la nivelul concurentilor germani va fi nasol. In primul rand Volvo trebuie sa recupereze handicapul lnsarii intarziate. De mai bine de un an Volvo ne amageste ca se va lansa in curand, timp in care concurenta a venit cu masini foarte competitive.
    Oricum arata foarte bine, se incadreaza in stilul Volvo, fiind o masina pentru cei care vor altceva decat A4, Clasa C sau Seria 3. Deci Fifi, masina asta nu e pentru tine (nu sti tu cu ce "se mananca" masina asta).
    15 1
  • superba
    Design scandinav de mare clasa. Cei care comenteaza ori n-au nicio treaba cu design-ul, ori sunt rautaciosi. Mie unul imi place foarte mult. Si-mi plac design-ul tuturor modelelor Volvo.
    Cele mai elegante in opinia mea. Chiar daca vor fi cumparati de chinezi (desi eu unul nu cred), parerea mea este ca Volvo face pasi mari spre viitor. O marca care tot timpul a avut ceva de spus.
    Si vreau sa-mi mai spun parerea intr-o problema: care este treaba daca vor fi cumparati de chinezi? Ce astia nu sunt oameni? La ora actuala sunt printre cei cu foarte mai multi bani. Jaguar si Land Rover o duc foarte bine sub managment indian. Daca baietii sunt destepti!
    13 1
  • a fost un inceput foarte bun cu xc60 ,o mashina de toata frumusetea ,in special stopurile spate ...super(le-ati vazut noaptea?) si vad ca noul s60 a continuat filosofia designului xc60 perfect adaptata unei clase medii dar si specificului traditional volvo. parerea mea e ca volvo adopta mai nou pri cele doua modele mentionate un stil inovator dar perfect compatibil cu cel traditional.
    10 1
  • Octavian
    s60-ul 2009 are stopurile in acelasi stil ca si xc60. Superbe
    9 1
  • Exceptional
    In ultimele luni tot auzim stiri cutremuratoare cu privire la industria auto, tot mai multe marci confruntandu-se cu posibilitatea intrarii in faliment iar din toate acestea cel mai incert viitor este al marcilor suedeze Volvo si SAAB. Mare pacat zic eu sau nu... Poate ca atentia acordata acestor marci datorita perspectivei sumbre de a disparea din tabloul marilor fabricanti de automobile, dar totusi combinand aceasta atentie cu ultimele modele pe care acestia incearca din rasputeri sa le lanseze, poate cu aceasta ocazie lumea va observa ca exista si alceva pe lumea asta decat trio-ul german...
    Eu pot sa spun un singur lucru: imi doresc ca noul an sa imi aduca in garaj un SAAB 9-5 si un Volvo S60!!!
    Asa sa imi ajute Dumnezeu!!! :)))
    7 1
  • aceasta CLASA
    Da, orice merita cumparat dar nu Seria3, A4,C... pt cine are capacitatea de a intelege ce vreau sa zic... vezi un S60, un C5.... Cine pricepe bine, cine nu.... hai noroc.
    3 2
  • S from Sweden
    Mult peste asteptari la capitolul design. Nu ma asteptam sa fie chiar atat de frumos si de diferit fata de nemti.

    Nu inteleg, cum o superputere economica ca si Suedia nu isi poate permite sa tina de companiile care au pus tara pe harta. Saab este spre faliment, iar Volvo cu vanzarea la chinezi, chiar daca nu v-a pierde la calitate, sigur iese cu imaginea patata.

    @ FIFI Spaniolul - Daca privesti cu admiratie un A4 vechi de 10 ani, chiar nu ai ce comenta aici. Te faci de rusine
    7 1
  • auto
    mai fifi dute cu bmweurile tale la remat ca nu compari tu nici odata volvo cu bmweurile tale.
    1 1
  • auto
    COPII nu mai cumparati masini germane sunt scumpe la piese ,luativa volvo sunt super tari masini si rezistente.
    1 1
  • auto
    IN 2012 VOLVO va scoate pe piata auto noul volvo sc 90 cupe patru usi, care concureaza cu aston marin rapid si porsche panamera asa ca FIFI mai zi ceva de germanele tale.
    2 1
  • Aero X
    Campanie impotriva General Motors
    http://carscoop.blogspot.com/2009/12/saab-enthusiast-launches-won-buy-from.html

    p.s. Scuze pt offtopic, dar este prea important pt unii!
    1 0
  • auto
    fratilor volvo e volvo
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru