Conceptul BMW Vision ED ar putea deveni M1 Green Drive

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 28.09.2009
Noul concept BMW Vision EfficientDynamics s-ar putea transforma in succesorul ecologic al lui M1. Modelul ar putea fi lansat in anul 2012 si va oferi un nivel ridicat de performante alaturi de emisii scazute.

Conceptul Vision Efficient Dynamics prezentat de BMW la Salonul Auto de la Geneva din acest an ar putea deveni model de productie in 2012, existand posibilitatea ca acesta sa fie intitulat M1 Green Drive. Tehnologia prezentata pe conceptul Vision Efficient Dynamics va fi implementata, in mare parte, pe toata gama BMW, iar modelul M1 va fi cel mai apropiat model de productie de acest concept.

Viitorul BMW M1 Green Drive ar putea deveni un supercar ecologic, care va oferi un nivel ridicat de performante alaturi de emisii extrem de scazute de carbon si un consum redus de carburant. Elementele aerodinamice active si tehnologia inclusa in acest model promit performante dinamice de invidiat, care vor aminti pasionatilor BMW de legendarul M1.

Potrivit englezilor de la Autoexpress, noul BMW M1 Green Drive va dezvolta peste 350 CP si 800 Nm si va fi echipat atat cu un motor cu ardere interna, cat si cu un motor electric. Viteza maxima a acestui model va fi limitata la 250 km/h, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h ar trebui sa aiba loc in mai putin de cinci secunde.

Noul sistem de aerodinamica activa al acestui model ar trebui sa asiste motorul si transmisia lui M1 Green Drive sa ofere performantele mentionate mai sus.

Via | Autoexpress

Comentarii (1)

  • Stelian_Opincariu
    @Sebastian
    OFFTOPIC.

    Te felicit Sebastian, deoarece pe ziua de azi toate articolele sunt semnate de tine.Trebuie sa primesti un bonus.Si cu ocazia asta , mai vreau sa te felcit odata ,articolele tale sunt cele mai bune in generalFara sa jignesc pe ceilalti redactori.Iti urez o zi cat mai placuta,Sebastian!
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru