Infiniti G37 facelift a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.12.2009
Facelift-ul aplicat lui Infiniti G37 a debutat public la Salonul Auto de la Los Angeles. Modificarile primite de catre G37 sunt subtile.

Infiniti a folosit Salonul Auto de la Los Angeles ca prilej de prezentare pentru doua modele. Pe langa noul M, cei de la Infiniti au prezentat si facelift-ul aplicat lui G37 sedan. Scopul acestui facelift a fost de a moderniza gama G37 conform tendintelor prezentate pe noul M.

G37 a primit un set de blocuri optice noi, o bara fata restilizata cu proiectoare mutate si o noua grila fata. Pe langa noile jante din aliaj de 17 inch, Infiniti G37 este disponibil in doua nuante de culoare suplimentare, intitulate Smoky Quartz si Graphite Shadow. Noutatile au venit si la interior, modelul primind o consola centrala revizuita pentru modelele cu transmisie automata si un sistem de navigatie imbunatatit. Indicatoarele au acum o culoare de fond alba si un panou de instrumente cu LCD. Infiniti ofera si materiale noi la interiorul lui G37.

Motorul lui Infiniti G37 ramane neschimbat in cazul facelift-ului, unitatea V6 de 3.7 litri ramanand singura versiune de motorizare. Modelul este disponibil atat cu o transmisie automata cu sapte trepte, cat si cu o transmisie manuala cu sase trepte.

Via | CarThrottle

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru