Cadillac a prezentat un teaser al conceptului care va debuta la Detroit

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 22.12.2009
Marca de lux a concernului General Motors va prezenta un nou concept la Salonul Auto de la Detroit alaturi de versiunea de productie a lui Cadillac CTS-V Coupe.

Americanii de la Cadillac au prezentat o imagine teaser a viitorului concept care va debuta in cadrul Salonului Auto de la Detroit. Alaturi de acest concept va debuta si versiunea de productie a lui CTS-V Coupe. Potrivit celor de la Cadillac, conceptul pe care il vor aduce la Detroit este cu totul nou si nemaivazut pana acum.

Conceptul Cadillac care va fi prezentat la Detroit reprezinta un nou element al filozofiei Art&Science a marcii de lux a concernului General Motors. Acest concept va putea fi integrat in portofoliul constructorului american alaturi de modele precum Cadillac Sixteen, CTS Coupe Concept si Converj.

Noul Cadillac CTS-V Coupe este asteptat sa debuteze alaturi de acelasi motor V8 de 6.2 litri care echipeaza si versiunea sedan a lui CTS-V. Unitatea V8 de 6.2 litri dezvolta 556 CP si un cuplu motor de 747 Nm, ceea ce ar trebui sa ii ofere lui CTS-V un nivel ridicat de performanta. La fel ca in cazul versiunii sedan, CTS-V Coupe este disponibil atat cu o transmisie automata, cat si cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte.

Productia lui CTS-V Coupe va debuta in vara anului viitor.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru