Mini Crossover debuteaza in ianuarie 2010 la Detroit

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 21.10.2009
Programul de lansari al englezilor de la Mini prevede debutul versiunii de productie al lui Mini Crossover pentru ianuarie 2010, in cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Cei de la Motoringfile au reusit sa obtina programul de lansari al marcii MINI. Acest program incepea cu lansarea conceptelor Mini Coupe si Mini Roadster la Salonul Auto de la Frankfurt, lucru confirmat de realitate. Se pare ca britanicii de la Mini vor prezenta aceleasi modele si la Salonul Auto de la Los Angeles, pe cand Salonul Auto de la Detroit din ianuarie 2010 va gazdui o premiera extrem de importanta – Mini Crossover.

Modelul Mini Crossover are codul intern R60 si va debuta in Detroit in cadrul salonului auto organizat in acest oras in ianuarie 2010. Salonul Auto de la Detroit este considerat a fi cel mai important salon auto din Statele Unite ale Americii, deoarece acest oras este locul de bastina al industriei auto din SUA.

Specificatiile tehnice si primele imagini ale noului Mini Crossover vor fi lansate pe internet cu cateva saptamani inainte de Salonul Auto de la Detroit. De data aceasta, britanicii de la Mini vor prezenta versiunea de productie a acestui model in cadrul celebrului eveniment din lumea auto.

Salonul Auto de la Geneva aduce cu sine lansarea modelelor R55/R56 si R57.

Dupa denumirea acestor modele putem intui faptul ca apartin seriei R55 si ca reprezinta diferite versiuni de caroserie ale aceluiasi model. Exista posibilitatea ca modelele din seria R55/R56 si R57 sa fie noile Mini Coupe si Mini Roadster, alaturi de inca un model.

Via | Motoringfile

Comentarii (1)

  • ......
    EXISTA MINI CUMVA? CE MASINA ESTE ASTA? MASINA DE BARBATI FEMEI?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru