Salonul Auto de la New Delhi va prezenta 10 modele noi

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 24.12.2009
Cea mai mare expozitie auto din India va dura doar doua zile si asteapta 1.8 milioane de vizitatori. Salonul Auto din New Delhi va avea loc in luna ianuarie a anului viitor.

Salonul Auto de la New Delhi care va avea loc luna viitoare este un element important pentru producatorii de automobile care vor sa isi intareasca prezenta pe piata din India. Astfel, zece modele noi vor debuta in cadrul acestui salon auto, toate fiind orientate catre piata emergenta din India. Constructorii de talie mondiala care vor prezenta aceste modele low-cost la Salonul Auto de la New Delhi ar putea sa le introduca si pe alte piete emergente cum ar fi Brazilia si America de Sud, dar modelele sunt destinate – in prima faza – pietei indiene.

Organizatorii acestui salon auto se asteapta sa intampine aproape 1.8 milioane de vizitatori, valoare record daca luam in vedere faptul ca acesta va dura doar doua zile. Motivul scurtarii duratei Salonului Auto de la New Delhi este situatia economica mondiala, care este incerta. Aceasta expozitie va avea circa 2.100 de participanti, care provin din 30 de tari.

Printre absentii de la Salonul Auto de la New Delhi ii putem enumera pe cei de la Ford si Nissan. Pe de alta parte, Maruti Suzuki va prezenta 17 vehicule la aceasta expozitie, valoare ridicata chiar si pentru un producator care se tine tare pe o piata precum cea din India.

Honda Siel Cars va prezenta un concept care va debuta in 2011 in India, iar noul Ford Figo va debuta in 2011.

Via | Gasgoo

Comentarii (4)

  • NeoGalaxy
    Intrebare: Salonul in sine va prezenta acele 10 modele noi sau un producator din india va prezenta cele 10 modele noi... sau cine va prezenta cele 10 modele noi?
    4 0
  • razvan
    nu inteleg
    in ultimul paragraf ai spus ca 'printre absenti ii putem enumera pe cei de la Ford', iar apoi ca va fii prezentat noul Ford Figo care va debuta in 2011...?...cum e?
    4 0
  • and a happy new year
    nu ma... salonul va gazdui prezentarea a 10 modele noi dintre care 17 marca suzuki. numai printre randuri cititi!
    0 0
  • Noul Ford Figo nu va fi prezentat la Salonul Auto de la New Delhi. Manhidra va prezenta 17 modele, dar nu toate dintrr acestea sunt noi!

    Toyota, Honda Siel si altii vor prezenta modele noi in cadrul acestui salon auto.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru