Teaser

Luni, 27 Iunie 2022 | Modele noi

Hyundai publică noi imagini teaser cu viitorul Ioniq 6. Rival pentru Tesla Model 3

Constructorul asiatic publică o nouă serie de imagini teaser cu viitorul Ioniq 6, un rival pentru Tesla Model 3. Debutul ar fi programat pentru această săptămână.
Joi, 09 Iunie 2022 | Modele noi

Imagini teaser noi cu Cadillac Celestiq, un viitor rival electric pentru Mercedes EQS și BMW i7

Cadillac a publicat o serie de imagini teaser noi cu viitorul model de lux electric Celestiq. Noul model ar urma să debuteze în acest an, iar Celestiq va fi un rival pentru alte modele precum Mercedes-Benz EQS sau BMW i7.
Luni, 06 Iunie 2022 | Modele noi

VIDEO: Imagine cu spatele viitoarei generații Volkswagen Amarok

Volkswagen a publicat un nou clip teaser cu viitoarea generație a modelului Amarok. Noul clip dezvăluie cum va arăta partea din spate a noului model, care va fi prezentat oficial în 7 iulie.
Vineri, 27 Mai 2022 | Modele noi

BMW dezvăluie un teaser video nou cu viitorul M2. Va avea 450 de cai putere și va fi lansat "în curând"

BMW a publicat un teaser video nou cu viitorul M2. Din informațiile existente, noul model de performanță va avea un motor de 450 de cai putere și va fi lansat în vara acestui an.
Joi, 26 Mai 2022 | Modele noi

Imagini cu viitoarea generație Honda CR-V: motorizări hibride și PHEV

Constructorul japonez de automobile a publicat o serie de imagini teaser cu viitoarea generație a modelului CR-V. Debutul este programat pentru vara acestui an.
Joi, 26 Mai 2022 | Modele noi

Teaser nou cu viitorul Volkswagen Amarok: va avea faruri LED inteligente IQ Light

Volkswagen a dezvăluit un teaser nou cu viitoarea generație a camionetei Amarok. Noile imagini dezvăluie tehnologia farurilor LED inteligente IQ Light, care se va regăsi la liniile de echipare înalte ale noului model. Viitoarea generație Volkswagen Amarok va fi dezvăluită în 7 iulie.
Luni, 23 Mai 2022 | Concepte

Imagine teaser cu viitorul concept Mercedes-Maybach SL

Şeful de design al gigantului german Daimler a publicat o imagine teaser cu viitorul Mercedes-Maybach SL. Acesta va debuta, iniţial, ca şi concept.
Joi, 19 Mai 2022 | Modele noi

Teaser cu noul Honda Prologue, primul model al mariajului cu General Motors

Honda a publicat o imagine teaser cu un viitor crossover electric, numit Prologue. Noul model se va baza pe platforma Ultium, dezvoltată de General Motors, fiind primul astfel de model al mărcii nipone. Honda Prologue va fi lansat în 2024.
Joi, 19 Mai 2022 | Modele noi

Imagine teaser cu noul Pagani C10, înlocuitorul lui Huayra

Pagani a publicat o imagine teaser cu viitorul său hipercar, numit C10. Noul model va înlocui Huayra și va avea un motor V12 dezvoltat de AMG. Pagani C10 va fi dezvăluit în 12 septembrie.
Miercuri, 18 Mai 2022 | Modele noi

Lexus publică o imagine teaser cu noua generație RX

Noua generație Lexus RX va fi prezentată oficial pe data de 1 iunie. Odată cu acest anunță, constructorul japonez de automobile a publicat și o imagine teaser cu partea frontală a SUV-ului.
Miercuri, 18 Mai 2022 | Modele noi

Imagine teaser cu viitorul Land Rover Defender 130. Producătorul anunță data lansării

Englezii de la Land Rover au publicat o imagine teaser cu ceea ce pare a fi versiunea Defender 130, adică una cu ampatament lung și spațiu pentru maxim 8 pasageri. Debutul este programat pentru data de 31 mai.
Marti, 17 Mai 2022 | Masini electrice si hibride

Un nou teaser cu interiorul viitorului model electric Chevrolet Equinox EV

Americanii de la Chevrolet au publicat un nou teaser de la interiorul viitorului model electric Equinox. Acesta urmează să debuteze în 2030 și să coste mai puțin de 30.000 de dolari.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 17 Mai 2022 | Modele noi

Teaser cu noua generație Mercedes-Benz GLC. Design inspirat după Clasa C și propulsoare electrificate

Mercedes-Benz a publicat o imagine teaser cu viitoarea generație a SUV-ului compact GLC. Noul model va avea un design inspirat după sedanul Clasa C și va fi oferit cu motorizări hibride și electrificate. Mașina va fi dezvăluită oficial în 1 iunie.
Marti, 10 Mai 2022 | Concepte

Teaser cu viitorul concept Mercedes Vision AMG. Anunță o mașină electrică de performanță

Mercedes-Benz a oferit o imagine teaser cu viitorul concept Vision AMG, care anunță o mașină electrică de performanță. Imaginea a fost publicată de către Gorden Wagener, designer-ul constructorului german, pe pagina sa de Instagram. Noul concept va fi dezvăluit în 19 mai.
Luni, 09 Mai 2022 | Concepte

Viitorul concept Renault, alimentat cu hidrogen, este fabricat din 70% materiale reciclate

Constructorul francez de automobile a publicat un teaser video cu viitorul concept alimentat cu hidrogen. Potrivit Renault, acesta este fabricat din 70% materiale reciclate și este reciclabil în proporție de 95%.
Joi, 05 Mai 2022 | Modele noi

Fisker anunță un nou model electric: Ronin promite cea mai mare autonomie din lume

Constructorul american de mașini electrice Fisker a publicat o imagine teaser cu un viitor model, numit Ronin. Potrivit lui Henrik Fisker, fondatorul companiei, modelul promite să ofere cea mai mare autonomie din lume. Noul model va debuta în 2024.
Joi, 05 Mai 2022 | Modele noi

Viitoarea limuzină Bentley va avea cele mai avansate scaune instalate vreodată într-o mașină

Constructorul britanic de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul model de lux, vârf de gamă, care ca debuta oficial în 10 mai. Potrivit Bentley, acesta va avea cele mai avansate scaune instalate vreodată într-o mașină.
Luni, 02 Mai 2022 | Modele noi

Imagini teaser cu un nou model Mercedes-AMG, creat în colaborare cu artistul Will.I.Am

Divizia de performanță Mercedes-AMG a publicat câteva imagini teaser și un clip cu un model nou. Mașina a fost creată în colaborare cu artistul Will.I.Am și pare a fi un coupe cu un design inspirat de la modelul AMG G63. Noul model va fi dezvăluit în 5 mai.
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Modele noi

Teaser cu un nou model Bentley, vârf de gamă

Bentley a publicat o imagine teaser cu un viitor model, care va fi lansat în acest an. Imaginea nu oferă niciun indiciu despre cum va arăta noua mașină, însă vom afla acest lucru în 10 mai, atunci când va fi dezvăluită.
Marti, 26 Aprilie 2022 | Modele noi

Mercedes-AMG anunță o nouă versiune de performanță pentru Clasa C

Divizia de performanță Mercedes-AMG a publicat un teaser video cu ceea ce pare a fi o nouă versiune pentru Clasa C. Potrivit zvonurilor, ar putea fi vorba despre înlocuitorul actualului C 43.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, McLaren, Audi, Porsche, Nissan, Dacia, Honda, Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru