Teaser

Joi, 21 Aprilie 2022 | Modele noi

Teaser cu noua generație electrică Ford Tourneo Custom. Când va fi lansat noul model

Ford a publicat o imagine teaser cu viitoarea generație a modelului comercial Tourneo Custom. Mașina va avea un propulsor electric, iar prezentarea oficială va avea loc în 9 mai.
Luni, 18 Aprilie 2022 | Modele noi

Lexus publică un nou teaser cu viitorul SUV electric RZ

Constructorul nipon de automobile a publicat un nou teaser cu viitorul SUV electric RZ 450e. Acesta va debut oficial în 20 aprilie, în cadrul unui eveniment online.
Joi, 14 Aprilie 2022 | Modele noi

Teaser cu un nou model Ferrari. Italienii anunță data lansării

Constructorul italian de automobile a publicat un teaser care anunță un nou model, cel mai probabil unul decapotabil. Acesta va debuta oficial în 19 aprilie.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Modele noi

Teaser nou cu BMW i7, viitoarea limuzină electrică de lux. Când va fi lansat noul model

BMW a publicat o imagine teaser nouă cu viitorul model electric i7. Acesta va fi noua navă-amiral a constructorului bavarez și va debuta în 20 aprilie, alături de noua generație Seria 7.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Modele noi

Un nou teaser video cu viitorul BMW M3 Touring

Constructorul bavarez de automobile a publicat un nou teaser video cu viitorul M3 Touring. Așa cum era de așteptat, primul M3 break (de serie) este testat pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife.
Marti, 05 Aprilie 2022 | Modele noi

Primul teaser cu viitorul Mercedes-Benz EQS SUV. Va fi produs în SUA

Constructorul german de automobile a publicat o primă imagine teaser cu viitorul EQS SUV. Modelul cu zero emisii va debuta în 19 aprilie și va fi produs la uzina din Tuscaloosa, Statele Unite ale Americii.
Marti, 29 Martie 2022 | Modele noi

Teaser cu viitorul Mercedes-Benz Clasa T, un monovolum premium

Mercedes-Benz a publicat o imagine teaser cu noul model Clasa T. Mașina este descrisă ca fiind un monovolum premium pentru cei cu un stil de viață activ, iar lansarea va avea loc în 26 aprilie.
Joi, 24 Martie 2022 | Modele noi

Ferrari publică primul teaser oficial cu viitorul SUV Purosangue

Constructorul italian de automobile publică primul teaser oficial cu viitorul SUV Purosangue. Acesta ar urma să intre în producție în 2022, iar livrările ar putea debuta în 2023.
Miercuri, 23 Martie 2022 | Concepte

Skoda anunță un nou limbaj de design. Teaser cu un concept al unui SUV electric

Skoda a anunțat că pregătește un nou limbaj de design pentru modelele sale viitoare, numit Modern Solid. Constructorul a oferit și un teaser cu un viitor concept al unui SUV electric.
Duminica, 20 Martie 2022 | Modele noi

Teaser cu noul crossover electric BMW iX1. Autonomie de până la 440 de kilometri

BMW a publicat un teaser cu noul model electric iX1. Mașina promite o autonomie de până la 440 de kilometri și va fi lansată în acest an, după apariția viitoarei generații X1.
Marti, 15 Martie 2022 | Modele noi

Prima imagine a noului Volkswagen Aero B, fratele electric al lui Passat

Volkswagen a publicat o schiță teaser cu viitorul model electric Aero B. Noul model va fi echivalentul electric al lui Passat, iar lansarea a fost confirmată pentru 2023.
Luni, 14 Martie 2022 | Modele noi

Alpina publică un teaser cu viitorul B4 Gran Coupe

Compania germană a publicat o imagine teaser cu ceea ce pare a fi viitorul B4 Gran Coupe. Bazat pe BMW Seria 4 Gran Coupe, acesta ar putea primi motorul lui B3, adica un 3.0 litri, biturbo, care dezvoltă 462 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Martie 2022 | Modele noi

Teaser cu noul Chevrolet Blazer EV SS, primul model electric de performanță din istoria mărcii

Chevrolet a publicat un clip teaser cu o nouă versiune de performanță a modelului Blazer EV, numită SS. Acesta va fi primul model electric de performanță din istoria mărcii și va fi lansat în SUA în acest an.
Miercuri, 09 Martie 2022 | Modele noi

Un nou teaser cu primul BMW M3 Touring din istorie. Ar putea debuta în vara acestui an

Primul BMW M3 Touring din istorie apare într-un nou clip publicat de constructorul bavarez. Potrivit unor surse apropiate companiei, break-ul de performanță ar putea debuta în vara acestui an.
Sambata, 05 Martie 2022 | Concepte

Imagine teaser cu conceptul Alpine A4810, un supercar alimentat cu hidrogen

Alpine a oferit o imagine teaser cu noul său concept, denumit A4810. Conceptul a fost creat de un grup de studenți și are un propulsor alimentat cu hidrogen. Mașina va fi prezentată în 18 martie.
Luni, 28 Februarie 2022 | Modele noi

Teaser cu viitorul BMW M4 CSL. Va debuta în 2022

Viitorul BMW M4 CSL apare, pentru o fracțiune de secundă, în clipul video special care aniversează cei 50 de ani împliniți de divizia M. Modelul de performanță va debuta în 2022.
Miercuri, 23 Februarie 2022 | Modele noi

Un ultim teaser cu viitorul Renault Austral. Debutează în 8 martie

Constructorul francez de automobile publică un ultim teaser, sub forma unei schițe de design, cu viitorul SUV Austral. Acesta va fi dezvăluit în 8 martie, în cadrul unui eveniment online.
Marti, 22 Februarie 2022 | Modele noi

Mazda publică un teaser cu interiorul lui CX-60

Constructorul japonez a publicat o nouă imagine teaser cu interiorul viitorului SUV de serie CX-60. Pe lângă asta, Mazda a confirmat că modelul va avea propulsie spate și va fi prezentat în 8 martie.
Luni, 21 Februarie 2022 | Modele noi

Noi clipuri teaser cu viitorul SUV electric Lotus. Prezentare în 2022

Constructorul britanic de automobile a publicat două noi teasere cu viitorul său crossover electric, denumit momentan Type 132. Acesta va fi prezentat pe parcursul acestui an.
Marti, 15 Februarie 2022 | Masini electrice si hibride

Viitorul Mercedes-AMG EQE apare într-un nou teaser. Debutează în 16 februarie

Constructorul german de automobile a publicat, poate ultimul, teaser cu viitorul model electric de performanță Mercedes-AMG EQE. Acesta va debuta în 16 februarie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, McLaren, Audi, Porsche, Nissan, Dacia, Honda, Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru