Începem bine pe Automarket.ro

Începând din 2011, Automarket vă va oferi cel puţin câte un articol exclusiv pe zi. Vom avea teste luni şi joi, vom avea un feature marţea (astăzi aţi putut să citiţi despre cum a evoluat traficul de pe banda stângă pe banda dreaptă), vom avea un articol care va explica pe larg în fiecare miercuri câte un sistem/gadget dezvoltat de marii producători auto  şi vom avea un articol How To în fiecare vineri. În plus, Daniel vă va prezenta miercurea, pe secţiunea de Formula 1, un articol de fond despre eroii, circuitele, maşinile şi oamenii care şi-au adus aportul la dezvoltarea acestui sport.

Evident, pe lângă toate aceste articole, ştirile importante ale lumii auto vă aşteaptă zilnic pe Automarket. Tot aici veţi putea să savuraţi o secţiune 100% nouă pe Automarket pe care o vom lansa în ianuarie şi pe care o vom dezvolta în continuare.

Vine, la mijlocul acestei luni, şi Autovot 2011, concursul nostru anual în care voi veţi putea alege cea mai tare maşină lansată în cursul anului trecut în România.

Deci facem treabă. Staţi prin zonă, vi se pregătesc lucruri.

Etichete: /

3 comentarii la “Începem bine pe Automarket.ro”

  1. Sorin spune

    Mestere, tot am si eu o mica chestiune de zis (ca doar suntem latini cu critica in sange) :) )
    Toate bune si frumoase pe automarket.ro darrrr…..mai simplificati si voi site-ul asta, mai schimbati designul, adica sa fie ceva mai aerisit. Englezii sau japonezii au de exemplu o filosofie misto: “o splendida simplitate”. Si asta chiar da rezultate.

  2. ciurik spune

    @sorin
    mie chiar imi place designul si banuiesc ca e unul din principalele motive pentru care este cel mai vizitat site de catre mine.
    numiti-ma conservator, mie-mi place!

  3. raultm spune

    @sorin
    Sincer si mie imi place design-ul site-ului si nu as vrea sa se modifice … mi se pare simplist si foarte accesibil , dar in acelasi timp bine pus la punct … am mai vazut destule site-uri care dupa un “facelift” si-au pierdut multi din viitatori din cauza complicarii …
    plus ca se incarca foarte repede si nu e plin de reclame si pop-up-uri inutile …
    tineti-o tot asa :)