Mister Finn

Pentru a putea sa scrii despre motorsport, ai nevoie de anumite cunostinte, de informatii, de background si mai ales ai nevoie de o bruma de interes. Altfel, iese ca dracu’. Si totusi, stirile sunt stiri. Si pot fi scrise de oricine. Chit ca traducerea expresiei “Kimi will be assisted by Finn Kaj Lindstrom as co-driver” se face ca la Mediafax. Asteptati-va ca maine sa vedeti in ziare ca Finn il va ajuta pe Kimi sa castige WRC in 2010.

Nu mai intru in detalii legate de faptul ca Raikkonen va pilota pentru Citroen Junior, nu pentru Citroen Total World Rally Team, echipa lui Loeb. Astea sunt deja detalii care tin de prima fraza a acestei insemnari pe blog.

Untitled-1

13 comentarii la “Mister Finn”

  1. Andrei spune

    Mi se pare penibil ca radeti de altii cand voi… va laudati cu greseli masive atat gramaticale cat si de inteles, exprimare si traducere. Dar ma rog… intotdeuna un prost isi gaseste alt prost care sa-l laude. Eu personal… as sterge articolul asta pentru ca m-as face de rusine cu el.

    @Mircea Mester: pentru a scrie despre motorsport… ai nevoie de cunostinte, de pasiune si mai ales de profesionalism. Ultimul iti lipseste cu desavarsire, iar fazele cand te oftici ca ai gresit… nu iti aduc nici o lauda.

  2. Mircea Mester spune

    @Andrei

    Hai cu exemplele alea, ca de vorbit e simplu :) By the way, nu suntem agentie de presa si nu radem de altii.

    Era doar o constatare amuzanta. Un accident, daca vrei s-o iei asa.

  3. Andrei spune

    @PS. Sa va aduc aminte de faza cu campionatul de Formula 1? Unde cateva luni existau 2 echipe Force India si nu exista echipa Ferrari? Mama cat profesionalism ati aratat nefiind in stare sa rezolvati o asemenea problema… imi si aduc aminte. Va intrebau userii daca il rezolvati… si voi cei mai tari din parcarea goala… taceati malc… foarte foarte mult profesionalism aratat tata…

  4. Vlad.P spune

    :) din pacate are dreptate Andrei, dar sunt totusi convins ca pasiune exista la voi, la mediafax ma cam indoiesc…

  5. Vlad.P spune

    P.S. va luam si cu bune si cu rele, altfel nu am “pierde” vremea pe site, dar ar fi frumos sa acordati mai multa atentie chiar daca e mult de munca. Am mai zis eu, cand esti nr. 1 …

  6. Mircea Mester spune

    @Andrei
    A fost o eroare legata de baza de date, care a trebuit schimbata de sus pana jos pentru a se rezolva. Stiu, pare o chestiune simpla, dar nu a fost. Si a fost strict legata de plecarea lui Fisichella de la FI la Ferrari.

    Iata, ai raspunsul. Nu vad ce treaba are profesionalismul cu o eroare acceptata a bazei de date. In rest, concursul si site-ul iti plac? :)

    Te astept la redactie sa vorbim. Despre profesionalism, jurnalism, auto, Formula 1. Despre ce vrei. Vino cu carnetelul.

    @Vlad P.
    Nu avem pretentii de agentie de presa care este preluata de toata presa. Eroarea celor de la Mediafax(care poate fi punctuala, pana la urma, adica un accident) este pur si simplu amuzanta. That’s it.

    Nu rade nimeni de nimeni, dar faptul ca ei vor corecta greseala va fi dovada ca am facut bine.

  7. Andrei spune

    @Mircea: Uite la ce ma gandesc eu:

    - cand iti corectezi greselile si o faci singur, arata pasiune.
    - cand o faci de placere si mai ales cu placere, este o bucurie
    - eu nu ma supar ca tu gresesti, ma supar ca tu nu-ti corectezi greselile.
    - ma supar ca nu pui suflet in ceea ce faci si ca iti bati joc de munca ta.

    Si stiu ca a fost legata de Fisi ca asta am spus si eu. Stii doar ce user am pe Automarket si stii exact ce spun.

    P.S. Este munca ta si eu cred ca tu personal vrei sa te bucuri de ea. Cand postezi ceva, postezi in principal pentru tine si dupa aia pentru noi restul. Tie trebuie sa-ti placa ce ai scris si tie trebuie sa-ti placa cum se aude. Si tie trebuie sa-ti placa sa fie fara greseli, nu mie.

    Pot sa fac ca 95% din fraierii de pe site, care injura si care doar jignesc dar prefer sa ma bucur de munca ta pentru ca deh sunt fan al site-ului si asta… ar trebuii sa stii daca verifici cat sta online pe site-ul vostru IP-ul meu :) )))

  8. Mircea Mester spune

    @Andrei

    Uite ce frumos poti sa vorbesti cand vrei :) In celelelate doua posturi, ai jignit o intreaga redactie si programatorii din spatele ei.

    “mai ales de profesionalism. Ultimul iti lipseste cu desavarsire” – cred ca ar fi bine ca, daca nu cunosti persoanele despre care vorbesti, sa fii ceva mai rezervat in idei.

    Hai s-o luam altfel: estri fanul nostru pentru ca:

    1. Avem cea mai completa, rapida si corecta sectiune de Formula 1 din Romania (iti dau si dovezi, daca vrei)

    2. Avem cele mai rapide si complete stiri auto din Romania (cu dovezile de rigoare)

    3. Avem cea mai completa baza de date de masini noi din Romania (si aici la fel)

    Iata. Hai sa incetam cu vorbele grele inutile. Nu ajuta pe nimeni si nici nu te transforma in Salvatore della Patria :)

  9. Andrei spune

    Iti dau dreptate, dar cateodata cineva trebuie sa va dea o castana ceva… cand o luati aiure in offroad :)

    La… 3 nu ma pricep de loc. Motivele 1 si 2 in schimb sunt o pasiune personala si ma bucur in fiecare zi de ea :)

    P.S. O sa te vizitez odata in redactie, sa discut cu programatorii de la egal la egal :) Am fost foarte foarte suparat pe faza ca echipa mea de suflet… nu mai are in campionat…

    O zi excelenta in continuare!

  10. Vlad.P spune

    De vrobit vorbesc multi, dar exista o mana de oameni, foarte putini, care sunt cu adevarat pasionati de masini, asa ca mine, ca tine probabil ca Andrei. Noi nu vrem sa va jignim in nici un fel si clar apreciem munca voastra din moment ce intram zilnic pe site de “prea” multe ori, sugestiile si atentntionarile pe care le facem sunt pentru a creea un mediu cat mai bun atat pentru noi cat si pentru voi.
    Ca si tine m-am lansat si eu de cateva ori in polemici inutile si m-am enervat aiurea, dar am realizat ca degeaba ma enervez si ma cert ca nu rezolv nimic, drept care m-am retras din discutii. E mai bine asa.
    Exista si asa prea putine locuri pentru adevaratii pasionati auto…. pentru voi e clar o afacere in primul rand si e normal sa fie asa, dar pentru noi e un loc unde ne putem conecta cu pasiunea noastra si asta e important.
    Spor la treaba in continuare.

  11. InflatableNinja spune

    Personal, il inteleg perfect pe Mircea. Lucrand in aceeasi bransa dau de multe ori de tot felul de ineptii in mediul online si majoritatea par a fi rodul prostiei, nu a neatentiei.

    Greseli facem toti, dar mai important (zic eu) e sa stim sa ni le asumam si mai ales sa nu le repetam. In cazul de mai sus (BTW, au rectificat deja :P ), nu prea pare a fi din cauza neatentiei, sincer.

    PS: ca tot vorbim de greseli, dar asta probabil e din cauza neatentiei, la stirea asta: http://www.automarket.ro/stiri/aston-martin-rapide-costa-155000-de-euro-26872.html este data gresit viteza maxima a Panaramei. :D

  12. Mircea Mester spune

    @InflatableNinja

    Absolut corect. Deh, puterea obisnuintei depaseste uneori evidenta faptului ca Porsche si-au bagat picioarele in pactul german :)

  13. Andrei spune

    Morala: Sa fim sanatosi si poate ne vedem la o bere :) )))