New in town

Campionatul European de fotbal din 1992. Din cauza faptul ca URSS s-a retras din competitie Yugoslavia a fost data afara din motive politice, echipa Danemarcei a fost invitata speciala. Fotbalistii danezi se aflau, in majoritatea lor, in vacante, fiind vorba de toiul unei veri in care fusesera eliminati la mustata din cursa pentru Europene. Oamenii se relaxau.

Si a venit vestea. Baietii blonzi si mari s-au pus pe avion, au ajuns in tara-vecina Suedia, si cu bronzul pe ceafa i-au dat bice. Si, dupa un parcurs fulminant, Danemarca a castigat competitia, lasandu-i pe toti numaratorii de cornere usor perplecsi.

2009. Brawn GP apare in Formula 1 cu trei saptamani inaintea debutului de sezon. Se fac glume: “Bai, astia se bat pentru ultima pozitie pe grila de start cu Force India”. Brawn GP mai apuca sa testeze o singura data, la Barcelona. Unde ii ingroapa efectiv pe ceilalti. Astazi, Barrichello a terminat ultima zi de teste cu un timp senzational, cu aproape o secunda mai bun decat cel al pilotului de pe doi.

Urasc testele. As fi vrut ca Brawn GP sa apara direct la cursa de la Melbourne, in izmene si tocmai treziti din somn, si sa le indoaie mufele infatuatilor de la Ferrari si McLaren. Minunile exista. Dupa testele de la Barcelona, sunt in stare sa pariez ca Brawn GP va termina sezonul cu un pilot campion mondial.

Vom avea un an ge-ni-al.

Etichete: /

3 comentarii la “New in town”

  1. Radu catalin spune

    AI dreptate ,au toate ingredientele sa fie o mare surpiza Brawn GP.Danemarca he he ,am vazut acel campionat aveam 14 /15 ani, pot fi o surpriza,au ingrediente bune si ar fi timpul pt o mare echipa cu low buget toti au experientza. Nu sant noi in ,,bussines”
    REALITATEA.NET BLOGFEST LIVE

  2. Catalin spune

    nu era urss, ci era Yugoslavia, nu a renuntat ci a fost data afara… un episod nefericit care-i acopera de rushine pe cei de la uefa…

  3. Mircea Mester spune

    @Catalin: Corect. Mea culpa, am corectat.