WRC pe Automarket

Una dintre noutatile pe care le anuntam acum ceva vreme, la prima insemnare pe blog din acest an, e online. Este vorba de o sectiune dedicata Campionatului Mondial de Raliuri. E la inceput, dar nu a ratat pana acum nicio informatie esentiala din cel mai iubit sport cu motor dupa Formula 1. O sa va tina la curent cu cele mai noi informatii din aceasta competitie si va va arata drumul spre titlu al celor doi mari favoriti din 2010, Sebastien Loeb si Mikko Hirvonen.

In timp, sper sa adunam pe noua sectiune fani cel putin la fel de pasionati de acest sport precum cei care exista deja pe sectiunea Automarket F1.

Astept sa-mi spui ce-ti place, ce nu-ti place si ce ai vrea sa vezi acolo.

Etichete: /

4 comentarii la “WRC pe Automarket”

  1. unckle spune

    arata bine

    poate ar fi o idee sa revizuiesti modul de afisare a datei de desfasurare a raliurilor din calendar . formatu d – d/m/y ar putea crea confuzii… cel putin la mine in creier :)

  2. Marian spune

    Ce te face sa crezi ca e cel mai iubit sport cu motor dupa Formula 1??? Dupa parerea mea e in fata marelui circ.

  3. ally_great spune

    Despre WRC pot spune ca vom incepe sa il iubim. Si asta datorita outsiderilor : Kimi Raikkonen, ca pt el ne “mutam” in aceasta sectiune si Ken Block, pe care il admir. Fie ca e comercial sau nu. Sectiunea arata bine, iar ceea ce e important e ca pana acum a cuprins toate noutatile. Spor in continuare!

  4. Alexandra1710 spune

    Aceasta sectiune e una foarte bine venita,e sectiunea pe care multi dintre noi o considera o oportunitate prin intermediul careia vom putea sta aproape de fenomenul WRC.Practic Raikkonen e cel care a crescut interesul pentru WRC,dar asta nu conteaza acum;conteaza faptul ca acest interes exista si vom incerca sa fim la curent cu noutatile :) Mult succes !