Sa avansam inapoi

Robert Adam face o lista interesanta a celor mai tampite elemente care se regasesc pe masinile de astazi. Si sunt 100% de acord cu el. Omul vorbeste acolo de stergatoarele de parbriz de tip vechi ramase relicve pe modele de generatie noua, de faptul ca unor masini poti sa le deschizi portbagajul doar cu cheia si asa mai departe. Va recomand sa cititi, chiar daca nu puteti sa faceti nimic in acest sens :)

As mai adauga la lista lui Robert o alta mare idiotenie: lipsa suporturilor de pahare si a spatiilor pentru diverse alte lucruri pe cateva modele. Pe Citroen C3 am vazut asta ultima data, pentru ca intr-un test pana la Brasov am tinut sticla de 500 de mililitri in mana. Ca pe vremuri.

Etichete: /

5 comentarii la “Sa avansam inapoi”

  1. Kretzoooo spune

    hm…da tare articolul !

  2. concurenta spune

    Adame, ai o fixatie cu Cruze. Te-am suparat cumva doaman Stoica? Hai lasa, sunt si alte modele de exemplificat.

  3. Robert Adam spune

    @concurenta Din fericire Florentina imi e foarte apropiata, asa ca nicidecum nu am ceva cu ea sau cu Cruze. Mai ales ca este masina pe care probabil o voi cumpara lunile ce urmeaza. Doar ca stergatoarele alea penibile si duzele de pe capota ma scot efectiv din sarite. Chevrolet Cruze, in ciuda unora care mai cred ca sigla e importanta, este o masina care merita fiecare cent… Exemplificarile vor beneficia de update-uri imediat ce le gasesc pe toate. Nu tin minte chiar toate amanuntele, am condus niste mii de masini pana acum…

  4. Tweets that mention Multumiri Automarket.ro pentru -- Topsy.com spune

    [...] This post was mentioned on Twitter by Adam Robert, Adam Robert. Adam Robert said: Multumiri Automarket.ro pentru http://www.automarket.ro/blog/mester/diverse/sa-avansam-inapoi/ [...]

  5. LR spune

    Eu nu gasesc un loc in care sa fixez o cutie de servetele la indemana. Daca le tin in torpedo sau in portbagaj, pana le scot, deja am stropit parbrizul, la cel mai mic stranut :) .