City fun

Analizand comunicatul de presa in care Honda isi prezinta exponatele de la Geneva, am dat cu ochii de un vechi prieten, conceptul EV-N, o reeditare a unui model citadin de succes al japonezilor din anii ‘60. Nu cred ca exagerez atunci cand spun ca as fi cel mai fericit din lume vazand orasele noastre pline cu astfel de masinute. Love it.

Etichete: / /

6 comentarii la “City fun”

  1. octav spune

    Si nu ai fi singurul fericit!
    Arata excelent – ca masina de oras – de vazut insa cum e cu dimensiunile, ca din poze reiese c are 4 locuri, ceea ce inseamna ca locurile din fata sunt minuscule.
    Arata nou, vechi si cu un aer foarte sic!

  2. .marius. spune

    Sper ca are portbagaju` in fata. Banuiesc ca in spate nu ai avea loc sa pui nici o cutie de pizza. :)

  3. Andrei spune

    De ce sa neg, dar este dulcica foc :) ))) Un pic cam patratoasa ca ursoica mea dar merge :) ))))))

  4. Catalin spune

    din fata aduce cu Trabant

  5. LEE spune

    Cu un aspect inspirat de micutul N360, hatch-back-ul din anii ‘60, Honda EV-N Concept pastreaza dimensiunile liliputane, dar propune o tehnologie moderna, propulsia fiind asigurata de o unitate electrica alimentata de la baterii litiu-ion.

    Conceptul nipon dispune de patru locuri, panouri solare montate pe plafon, este echipat cu sistemul de ultima ora HELLO, care ii permite sa “comunice” cu celelalte modele Honda intalnite in trafic, iar in portiere s-a facut loc pentru doua dispozitive mobile U3-X.

    Surse din cadrul companiei japoneze au afirmat ca Honda EV-N Concept este doar un exercitiu de design si nu s-a luat in calcul posibilitatea introducerii sale in productia de serie.

  6. Cosmin spune

    ar fi fost un personaj super haios in Cars ;) )