Vorbe din batrani

Doua scurte pentru azi.

In primul rand, va voi face cunostinta cu un site amuzant si foarte bine construit. Trebuie sa aveti flash instalat si timp de pierdut prin “labirint”. AICI.

Apoi, o vorba faina, auzita la unii mai experimentati: Cine a inventat roata a fost un fraier. Ala care a pus alte trei roti in jur a fost un geniu”.

Be it!

Etichete:

3 comentarii la “Vorbe din batrani”

  1. bixi spune

    La treaba, lasa cafelele si Carscoop.

  2. Vlad spune

    daca ala nu inventa roate, celalalt nu avea ce sa puna in jur :) . lasand asta la o parte, desi va/te critic cat pot pentru neprofesionalismaul pe care din pacate il dovediti in nenumarate ocazii, nu pot decat sa va/te felicit pentru initiativa cu Mihai Panaitescu. Ma bucur ca mai exista cineva care mai descopera lucruri demne de promovat in cazul poporului sta orbit total. Felicitari… asta nu insemna ca nu o sa va/te mai critic cand gresiti/gresesti :)

  3. Vlad spune

    Libertatea de exprimare (art.30) gândurilor, a opiniilor, a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt si ele inviolabile. Într-un „drept-sinteza” au fost astfel articulate mai multe drepturi, care, adeseori, sunt reglementate distinct: libertatea cuvântului, libertatea presei, a spectacolelor, a cinematografului, radioteleviziunii.
    Libertatea de opinie si de exprimare a fost declarata „un drept fundamental al omului si piatra de temelie a tuturor libertatilor carora li se consacra Natiunile Unite” de catre Adunarea Generala a O.N.U. în prima sa sesiune din 1946. Libertatea de exprimare beneficiaza de un „statut” special într-un stat de drept si democratic; putem spune ca este un drept esential, pentru ca el creeaza conditiile necesare exercitarii altor drepturi ale omului. Sub aspectul continutului dreptului la libera exprimare, Curtea Europeana a subliniat ca aceasta cuprinde dreptul de a avea si de a-si exprima opinia, dar si dreptul la informare. În interpretarea Curtii nu se ocrotesc doar acele opinii sau informatii primite „favorabil sau cu indiferenta, ci si pe acelea care pot sa ofenseze sau sa socheze autoritatile statului sau o parte a populatiei” .

    Ma gandeam ca ar fi fain sa stii si tu lucurile astea. :)