Cu bâta-n balta Renault

Nu se întâmplă doar la noi. Invitat la emisiunea matinală de la Canal+, Ministrul francez al Învăţământului şi Dezvoltării profesionale, Nadine Morano, a confundat Renault cu… Renaud. Întrebată ce părere are de faptul că, în cazul scandalului de spionaj de la Renault, doar Carlos Ghosn nu a ieşit vinovat, madam Morano a dat cu bâta-n baltă, crezând că moderatorul Maïtena Biraben o întreabă despre Renaud, un cântăreţ francez. Momentul este absolut memorabil.

Moderator: Renault – toată lumea e de vină, în afara lui Carlos Ghosn
Morano: Îmi plac unele piese ale lui Renaud, dar nu toate. Nu am ascultat foarte mult, astfel că nu vă pot spune dacă îmi place sau nu.
Moderator (după un moment de uimire): Nu e vorba de o melodie, ci de Renault, care îşi reglează conturile în povestea de spionaj industrial.

5 comentarii la “Cu bâta-n balta Renault”

  1. Vasi spune

    Pai si de ce-i “cu bata-n balta Renault” si nu “cu bata-n balta Nadine Morano” ?? Pui titluri din astea doar de dragul de a avea click-uri Mircea?

  2. Mircea Mester spune

    Poţi mai mult. Sunt sigur de asta.

  3. Alex spune

    De asemenea si tu poti mai mult Mircea. De obicei in calitate de jurnalist auto si blogger tu chiar dezbati personal cazurile de acest fel.(o tema destul de interesanta pentru cititorii de presa auto nu de “AutoCanCan”)

  4. ursus spune

    e scuzabil,nu a scris reno

  5. Contabil spune

    Se mai intampla :D